Eğirdir'de muhtarlar taleplerini anlattı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.01.2023 - 15:43, Güncelleme: 19.01.2023 - 15:43
 

Eğirdir'de muhtarlar taleplerini anlattı

Eğirdir'de muhtarlar taleplerini anlattı
    Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)- ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde Kaymakamı Adem Çelik, muhtarlarla bir araya geldi. Eğirdir'de muhtarların her ay gerçekleştirdiği toplantı Beydere Köyü Muhtarlığı ev sahipliğinde yapıldı. 2023 yılının ilk toplantısına Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Karataş, İl Genel Meclis Üyesi Eyüp Doğan, Sezgin Özdoğancı ve Süleyman Sarpdağ da katıldı. Kaymakam Çelik,planlanan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi. Toplantıda muhtarlar şikayet ve taleplerini anlattı. Daha sonra Eğirdir Müftülüğü koordinesinde tadilat masrafını Ahmet Görgülü, kalorifer yapımını Yunus Karabulut'un üstlendiği Kur'an kursu binasının açılışı gerçekleştirildi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Eğirdir'de muhtarlar taleplerini anlattı

 

 

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)- ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde Kaymakamı Adem Çelik, muhtarlarla bir araya geldi.
Eğirdir'de muhtarların her ay gerçekleştirdiği toplantı Beydere Köyü Muhtarlığı ev sahipliğinde yapıldı. 2023 yılının ilk toplantısına Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Karataş, İl Genel Meclis Üyesi Eyüp Doğan, Sezgin Özdoğancı ve Süleyman Sarpdağ da katıldı. Kaymakam Çelik,planlanan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi. Toplantıda muhtarlar şikayet ve taleplerini anlattı.
Daha sonra Eğirdir Müftülüğü koordinesinde tadilat masrafını Ahmet Görgülü, kalorifer yapımını Yunus Karabulut'un üstlendiği Kur'an kursu binasının açılışı gerçekleştirildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.