Eğitim-Bir-Sen iş yeri temsilcileriyle buluştu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.12.2022 - 14:38, Güncelleme: 23.12.2022 - 14:38
 

Eğitim-Bir-Sen iş yeri temsilcileriyle buluştu

Eğitim-Bir-Sen iş yeri temsilcileriyle buluştu
- EĞİTİMCİLER Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Burdur yönetimi, sendikanın iş yeri temsilcileriyle toplantı düzenledi. Geçen ay yapılan kongrede yeniden Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanlığı'na seçilen Murat Bulut ve yeni oluşan yönetim kurulu üyeleri, sendikanın iş yeri temsilcileriyle toplantı düzenledi. Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda konuşan Murat Bulut, belli aralıklarla iş yeri temsilcileriyle bir araya geldiklerini ve görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Bulut, yeni asgari ücretin işçi kesimini memnun ettiğini belirterek, "Kamu çalışanları için de aynı oranda, onları rahatlatacak, enflasyonda alım gücünü artıracak zam oranını beklediğimizi buradan ifade etmek istiyoruz. Zam yapılması güzel bir gelişme ama bunun piyasaya dönmesiyle alım gücünün artırılması, enflasyonun düşürülmesi de bu kadar önemli ayrıntılar. Biz buradan başta Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin bu oranlarda zam yapacağına inanıyoruz" dedi. FOTOĞRAFLI  
Eğitim-Bir-Sen iş yeri temsilcileriyle buluştu

- EĞİTİMCİLER Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Burdur yönetimi, sendikanın iş yeri temsilcileriyle toplantı düzenledi.

Geçen ay yapılan kongrede yeniden Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanlığı'na seçilen Murat Bulut ve yeni oluşan yönetim kurulu üyeleri, sendikanın iş yeri temsilcileriyle toplantı düzenledi. Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda konuşan Murat Bulut, belli aralıklarla iş yeri temsilcileriyle bir araya geldiklerini ve görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Bulut, yeni asgari ücretin işçi kesimini memnun ettiğini belirterek, "Kamu çalışanları için de aynı oranda, onları rahatlatacak, enflasyonda alım gücünü artıracak zam oranını beklediğimizi buradan ifade etmek istiyoruz. Zam yapılması güzel bir gelişme ama bunun piyasaya dönmesiyle alım gücünün artırılması, enflasyonun düşürülmesi de bu kadar önemli ayrıntılar. Biz buradan başta Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin bu oranlarda zam yapacağına inanıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.