Elektrik akımına kapılıp, merdivenlerden düşen çocuk öldü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.07.2023 - 14:44, Güncelleme: 06.07.2023 - 14:44
 

Elektrik akımına kapılıp, merdivenlerden düşen çocuk öldü

Elektrik akımına kapılıp, merdivenlerden düşen çocuk öldü
Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)-MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde seyyar kablolar ile uğraştığı sırada elektrik akımına kapılıp, merdivenlerden düşen Huri Su Gün (10), hayatını kaybetti. Olay, dün saat 23.00 sıralarında Pınarlıbelen Mahallesi Etrim mevkisinde meydana geldi. Huri Su Gün, evinin terasında 3 seyyar kabloyu birleştirmek istedi. Kabloların bir ucunu prize takan Gün, elektrik akımına kapılıp, merdivenlerden alta yuvarlandı. Gürültüye koşan yakınları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Özel bir hastaneye kaldırılan Gül, kurtarılamadı. Küçük çocuğun cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Elektrik akımına kapılıp, merdivenlerden düşen çocuk öldü

Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)-MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde seyyar kablolar ile uğraştığı sırada elektrik akımına kapılıp, merdivenlerden düşen Huri Su Gün (10), hayatını kaybetti.
Olay, dün saat 23.00 sıralarında Pınarlıbelen Mahallesi Etrim mevkisinde meydana geldi. Huri Su Gün, evinin terasında 3 seyyar kabloyu birleştirmek istedi. Kabloların bir ucunu prize takan Gün, elektrik akımına kapılıp, merdivenlerden alta yuvarlandı. Gürültüye koşan yakınları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Özel bir hastaneye kaldırılan Gül, kurtarılamadı. Küçük çocuğun cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.