Elmalı Ziraat Odası'nda Yılmaz dönemi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.12.2023 - 15:26, Güncelleme: 15.12.2023 - 15:26
 

Elmalı Ziraat Odası'nda Yılmaz dönemi

Elmalı Ziraat Odası'nda Yılmaz dönemi
  Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA)- ELMALI Ziraat Odası Başkanlığı görevine Mustafa Yılmaz getirildi.  Salih Kurubaş'ın belediye başkanlığı aday adaylığı için istifasının ardından oda yönetimi tarafından Elmalı Ziraat Odası Başkanlığı görevine Mustafa Yılmaz getirildi. Görevine başlayan Başkan Yılmaz, eski başkan Salih Kuruba'ya yaptığı çalışmalar için teşekkür etti. Kendisinin de çiftçi olduğunu belirten Yılmaz, "Çiftçilerimizin sorunlarına çözüm noktasında onlarla istişare halinde olacağız ve onlar için en iyi hizmeti ekip arkadaşlarımızla beraber vereceğiz" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Elmalı Ziraat Odası'nda Yılmaz dönemi

 

Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA)- ELMALI Ziraat Odası Başkanlığı görevine Mustafa Yılmaz getirildi. 
Salih Kurubaş'ın belediye başkanlığı aday adaylığı için istifasının ardından oda yönetimi tarafından Elmalı Ziraat Odası Başkanlığı görevine Mustafa Yılmaz getirildi. Görevine başlayan Başkan Yılmaz, eski başkan Salih Kuruba'ya yaptığı çalışmalar için teşekkür etti. Kendisinin de çiftçi olduğunu belirten Yılmaz, "Çiftçilerimizin sorunlarına çözüm noktasında onlarla istişare halinde olacağız ve onlar için en iyi hizmeti ekip arkadaşlarımızla beraber vereceğiz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.