EMNİYET EKİPLERİNDEN MUTLU GELECEĞE EL ELE PROJESİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.12.2023 - 08:54, Güncelleme: 13.12.2023 - 08:54
 

EMNİYET EKİPLERİNDEN MUTLU GELECEĞE EL ELE PROJESİ

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Burdur Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Mutlu Geleceğe El Ele 4” projesi töreni düzenlendi.
Burdur Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen “Mutlu Geleceğe El Ele 4” projesi 15 Eylül 2023 tarihinde başladı, 08 Aralık 2023 tarihinde kursiyer öğrencilerin katılımıyla düzenlenen tören ile tamamlandı.   Proje kapsamında; Pastacı Çırağı Yetiştirme Kursu, Dekoratif Ev Eşyaları Hazırlama Kursu, Voleybol Kursu, Yüzme Kursu, Yaratıcı Drama Eğitimi ve sergilenmesi Kitap Okuma Etkinliği, Engelli Bireylere Yönelik Sokak Oyunları Etkinliği, Okul Ziyareti ve Bilgilendirme Faaliyeti, Uçurtma Şenliği, Şehir İçi Gezi Etkinliği, Şehir Dışı Gezi Etkinliği olmak üzere 11 faaliyet başarıyla tamamlanmış olup, düzenlenen faaliyetlerle 4840 çocuk ve gence ulaştırıldı.
Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Burdur Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Mutlu Geleceğe El Ele 4” projesi töreni düzenlendi.

Burdur Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen “Mutlu Geleceğe El Ele 4” projesi 15 Eylül 2023 tarihinde başladı, 08 Aralık 2023 tarihinde kursiyer öğrencilerin katılımıyla düzenlenen tören ile tamamlandı.

 

Proje kapsamında;

Pastacı Çırağı Yetiştirme Kursu,

Dekoratif Ev Eşyaları Hazırlama Kursu,

Voleybol Kursu,

Yüzme Kursu,

Yaratıcı Drama Eğitimi ve sergilenmesi

Kitap Okuma Etkinliği,

Engelli Bireylere Yönelik Sokak Oyunları Etkinliği,

Okul Ziyareti ve Bilgilendirme Faaliyeti,

Uçurtma Şenliği,

Şehir İçi Gezi Etkinliği,

Şehir Dışı Gezi Etkinliği olmak üzere 11 faaliyet başarıyla tamamlanmış olup, düzenlenen faaliyetlerle 4840 çocuk ve gence ulaştırıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.