Eşini öldürüp, kızını yaralayarak intihar etti

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.05.2022 - 16:11, Güncelleme: 30.05.2022 - 16:49
 

Eşini öldürüp, kızını yaralayarak intihar etti

Eşini öldürüp, kızını yaralayarak intihar etti (3)
  'BANA BİR ŞEY OLURSA' DİYE ÇOCUKLARINA BAKILMASINI İSTEMİŞ Kocaeli'de, Turan Karslı'nın boşanma aşamasında olduğu Güler Karslı'yı tabancayla öldürüp, kızı Elif Karslı'yı yaraladıktan sonra aynı silahla yaşamına son vermesiyle ilgili ailenin komşusu Nurcan Aydın konuştu. Aydın, "Eşi balkondan içeri atladı. Ben oğlu zannettim. Önce kızını vurdu bacağından. Kızı dışarı çıktı, geldi bizden yardım istedi. Sonra karısını vurdu boğazından silahla sonra kendini başından vurup intihar etti. Ambulansa haber verdik" dedi. Güler Karslı'nın, eşinin kendisini tehdit ettiğini kendilerine söylediğini anlatan Aydın, "Bundan 2 ay önce eşini tehdit ediyordu. Tabi sadece devlet koruması vardı. Benden de yardım istedi eğer bir gün bir şey olursa çocuklarıma git gel, gibisinden” diye konuştu. KAYINBİRADERİNİ BIÇAKLAYINCA CEZAEVİNE GİRMİŞ Öte yandan Turan Karslı’nın bir süre önce kahvehanede kavga ettiği, eşinin kardeşini bıçakla yaraladığı, bu nedenle cezaevine girdiği öğrenildi. (DHA) FOTOĞRAFLI    
Eşini öldürüp, kızını yaralayarak intihar etti (3)

 

'BANA BİR ŞEY OLURSA' DİYE ÇOCUKLARINA BAKILMASINI İSTEMİŞ
Kocaeli'de, Turan Karslı'nın boşanma aşamasında olduğu Güler Karslı'yı tabancayla öldürüp, kızı Elif Karslı'yı yaraladıktan sonra aynı silahla yaşamına son vermesiyle ilgili ailenin komşusu Nurcan Aydın konuştu. Aydın, "Eşi balkondan içeri atladı. Ben oğlu zannettim. Önce kızını vurdu bacağından. Kızı dışarı çıktı, geldi bizden yardım istedi. Sonra karısını vurdu boğazından silahla sonra kendini başından vurup intihar etti. Ambulansa haber verdik" dedi.
Güler Karslı'nın, eşinin kendisini tehdit ettiğini kendilerine söylediğini anlatan Aydın, "Bundan 2 ay önce eşini tehdit ediyordu. Tabi sadece devlet koruması vardı. Benden de yardım istedi eğer bir gün bir şey olursa çocuklarıma git gel, gibisinden” diye konuştu.
KAYINBİRADERİNİ BIÇAKLAYINCA CEZAEVİNE GİRMİŞ
Öte yandan Turan Karslı’nın bir süre önce kahvehanede kavga ettiği, eşinin kardeşini bıçakla yaraladığı, bu nedenle cezaevine girdiği öğrenildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI  

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.