Eşinin öldürdüğü doktor, Konya'da defnedilecek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.06.2023 - 15:02, Güncelleme: 14.06.2023 - 15:02
 

Eşinin öldürdüğü doktor, Konya'da defnedilecek

Eşinin öldürdüğü doktor, Konya'da defnedilecek
Engin ATAOĞLU/ALANYA (Antalya), (DHA)-ANTALYA'nın Alanya ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Mustafa Bağce tarafından öldürülen doktor Melek Bağce'nin cenazesi, Konya'da toprağa verilecek. Doktor eşi Melek Bağce ile boşanma davası süren sağlık teknisyeni Mustafa Bağce, dünkü duruşmanın ardından saat 16.00 sıralarında Küçükhasbahçe Mahallesi'ndeki 5 No'lu Damlataş Aile Sağlık Merkezi'ne gitti. Mustafa Bağce, burada görevli eşi ile tartışmaya başladı. Çıkan kavgada eşini bıçaklayıp, öldüren Mustafa Bağce, daha sonra tabanca ile intihar etti. 6 yıllık evli olan çiftin 4 yaşında bir erkek çocuklarının olduğu, 1 yıldır boşanma davalarının sürdüğü belirtildi. Ayrıca Mustafa Bağce'nin eşinden boşanmak istemediği iddia edildi. Cenazelerin ise Konya'nın Ereğli ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Eşinin öldürdüğü doktor, Konya'da defnedilecek

Engin ATAOĞLU/ALANYA (Antalya), (DHA)-ANTALYA'nın Alanya ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Mustafa Bağce tarafından öldürülen doktor Melek Bağce'nin cenazesi, Konya'da toprağa verilecek.
Doktor eşi Melek Bağce ile boşanma davası süren sağlık teknisyeni Mustafa Bağce, dünkü duruşmanın ardından saat 16.00 sıralarında Küçükhasbahçe Mahallesi'ndeki 5 No'lu Damlataş Aile Sağlık Merkezi'ne gitti. Mustafa Bağce, burada görevli eşi ile tartışmaya başladı. Çıkan kavgada eşini bıçaklayıp, öldüren Mustafa Bağce, daha sonra tabanca ile intihar etti.
6 yıllık evli olan çiftin 4 yaşında bir erkek çocuklarının olduğu, 1 yıldır boşanma davalarının sürdüğü belirtildi. Ayrıca Mustafa Bağce'nin eşinden boşanmak istemediği iddia edildi. Cenazelerin ise Konya'nın Ereğli ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
Olaya ilişkin soruşturma sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.