Farkındalık için mecliste maske taktılar

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.11.2022 - 10:26, Güncelleme: 03.11.2022 - 10:50
 

Farkındalık için mecliste maske taktılar

Farkındalık için mecliste maske taktılar
BURDUR Belediyesi'nin kasım ayı meclis toplantısında üyeler 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak için maske taktı. Burdur Belediyesi'nin kasım ayı meclis toplantısı yapıldı. Başkan Ali Orkun Ercengiz'in yönettiği oturumda, tüm üyeler Lösemili Çocuklar Haftası'nda farkındalık oluşturmak amacıyla maske takarak katıldı. Başkan Ali Orkun Ercengiz, "Bu maskeleri unuttuğumuz alışkanlıkları hatırlatmak için takmadık aslında. Lösemili Çocuklar Farkındalık haftası dolayısıyla Burdur LÖSEV temsilcimizin, lösemili çocuklarımıza dikkati çekmek ve LÖSEV Vakfı'nın faaliyetlerinden haberdar edilebilmesi için bizden böyle bir ricası oldu. Biliyorsunuz bazen kronik bazen akut bir rahatsızlık özellikle genç ve erken yaşta yakalanan ve yakalandığı zaman da tedavi edilmezse dramatik sonuçlara neden olan kötü bir hastalık. Bu mücadeleyi veren vakfımıza teşekkür ediyorum. Çünkü bir insan özellikle genç bir birey, çocuğun yaşamını kurtarmak için verilen mücadele kutsaldır. Ellerine emeklerine sağlık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah bütün hastaların şifasını versin" dedi. Öte yandan meclis toplantısında oy birliği ile alınan karar gereğince de konutlarda kademeli olarak uygulanan su fiyatları kış ayları boyunca 4,5 lira olarak sabitlendi. FOTOĞRAFLI  
Farkındalık için mecliste maske taktılar

BURDUR Belediyesi'nin kasım ayı meclis toplantısında üyeler 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak için maske taktı.

Burdur Belediyesi'nin kasım ayı meclis toplantısı yapıldı. Başkan Ali Orkun Ercengiz'in yönettiği oturumda, tüm üyeler Lösemili Çocuklar Haftası'nda farkındalık oluşturmak amacıyla maske takarak katıldı. Başkan Ali Orkun Ercengiz, "Bu maskeleri unuttuğumuz alışkanlıkları hatırlatmak için takmadık aslında. Lösemili Çocuklar Farkındalık haftası dolayısıyla Burdur LÖSEV temsilcimizin, lösemili çocuklarımıza dikkati çekmek ve LÖSEV Vakfı'nın faaliyetlerinden haberdar edilebilmesi için bizden böyle bir ricası oldu. Biliyorsunuz bazen kronik bazen akut bir rahatsızlık özellikle genç ve erken yaşta yakalanan ve yakalandığı zaman da tedavi edilmezse dramatik sonuçlara neden olan kötü bir hastalık. Bu mücadeleyi veren vakfımıza teşekkür ediyorum. Çünkü bir insan özellikle genç bir birey, çocuğun yaşamını kurtarmak için verilen mücadele kutsaldır. Ellerine emeklerine sağlık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah bütün hastaların şifasını versin" dedi.
Öte yandan meclis toplantısında oy birliği ile alınan karar gereğince de konutlarda kademeli olarak uygulanan su fiyatları kış ayları boyunca 4,5 lira olarak sabitlendi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.