Filistin'de hayatını kaybedenler için okullarda saygı duruşu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.10.2023 - 16:40, Güncelleme: 20.10.2023 - 16:40
 

Filistin'de hayatını kaybedenler için okullarda saygı duruşu

Filistin'de hayatını kaybedenler için okullarda saygı duruşu
Ahmet YEŞİLMEN- Uğur ŞAHİN/ İSTANBUL, (DHA)- İSRAİL'in Filistin'e yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleşti Zeytinburnu Sâmiha Ayverdi Anadolu Lisesi'nde de öğretmen ve öğrenciler 1 dakikalık saygı duruşundu bulundu. Gerçekleşen törene Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetinkaya da katıldı. Okul Müdürü Emina Seval Yardım tören öncesi yaptığı konuşmada, "Bugün dünyanın gözü önünde büyük bir insanlık suçu işleniyor. Çocuk, yaşlı, hasta demeden masum insanlar İsrail tarafından teröristçe katlediliyor" dedi (FOTOĞRAF)  
Filistin'de hayatını kaybedenler için okullarda saygı duruşu

Ahmet YEŞİLMEN- Uğur ŞAHİN/ İSTANBUL, (DHA)- İSRAİL'in Filistin'e yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleşti
Zeytinburnu Sâmiha Ayverdi Anadolu Lisesi'nde de öğretmen ve öğrenciler 1 dakikalık saygı duruşundu bulundu. Gerçekleşen törene Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetinkaya da katıldı. Okul Müdürü Emina Seval Yardım tören öncesi yaptığı konuşmada, "Bugün dünyanın gözü önünde büyük bir insanlık suçu işleniyor. Çocuk, yaşlı, hasta demeden masum insanlar İsrail tarafından teröristçe katlediliyor" dedi

(FOTOĞRAF)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.