Gaziantep’te yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.01.2022 - 14:08, Güncelleme: 11.01.2022 - 14:15
 

Gaziantep’te yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Gaziantep’te yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı
 Gaziantep’in Nurdağı İlçesinde, zorlu kış şartlarında beslenme zorluğu yaşayan yaban hayvanları için Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri yem bırakmaya devam ediyor. Sof Dağları sınırlarında yer alan Kalecik Devlet Avlağına kış şartlarının zorlu geçmesi ve özellikle yaban hayvanlarının yoğunlukta yaşadığı yerlerde beslenme zorluğu çeken yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri Kalecik Devlet Avlağında açık alanlara yaklaşık 500 kilo yem bıraktı.  
Gaziantep’te yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

 Gaziantep’in Nurdağı İlçesinde, zorlu kış şartlarında beslenme zorluğu yaşayan yaban hayvanları için Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri yem bırakmaya devam ediyor.

Sof Dağları sınırlarında yer alan Kalecik Devlet Avlağına kış şartlarının zorlu geçmesi ve özellikle yaban hayvanlarının yoğunlukta yaşadığı yerlerde beslenme zorluğu çeken yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri Kalecik Devlet Avlağında açık alanlara yaklaşık 500 kilo yem bıraktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.