GÖREN TEPKİ GÖSTERİYOR

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.11.2023 - 15:40, Güncelleme: 15.11.2023 - 15:40
 

GÖREN TEPKİ GÖSTERİYOR

Bucak Kaymakamlığı tarafından kapatılan kaymakamlık binası ile eski adliye arasındaki Kova sokak’ın her iki tarafına konan otomatik bariyer kapıyı gören herkes tepki gösteriyor.
Bucak’ta Kaymakamlık binası ile eski adliye binası arasındaki Kova sokak’ın otomatik bariyer kapısı ile trafiğe kapatılmasına tepkiler sürüyor. Gerek araçları ile, gerekse yaya olarak Hükümet binası bahçesine girmek istiysen vatandaşlar önce şaşırıyor daha sonrada tepki gösteriyorlar. Vatandaşlar “söylenecek söz yok devlet ile vatandaş arasına mesafe konulmaya çalışıyorlar ayrımcılık yapıyorlar” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar. Edinilen bilgiye göre kaymakamlık binası önünden geçen Kova sokak’ın hem güvenlik zafiyeti, hem de plansız araç parklarını önlemek için vatandaşın trafik akışına kapatıldığı iddia ediliyor. ESNAFLAR İMZA TOPLUYOR Kaymakamlık binası önünden geçen Kova sokakın kamuya açık bir yol olduğunu söyleyen çevre esnafları “Eğer güvenlik zafiyeti var ise kapı mesai ile kapatılsın mesai ile açılsın, Kaymakamlık bahçesi sadece kurum çalışanlarının sahası haline dönüştürülmesi ayrımcılıktır. Devlet ile vatandaş arasına mesafe koymaktır. Bura sadece Kaymakamlığa değil, çok sayıda kuruma hizmet vermektedir. Yada buraya sadece resmi araçlar girsin” diyorlar. Esnaflar Burdur Valiliği ve İçişleri Bakanlığına gönderilmek üzere imza toplamaya başladılar.   KUMANDALAR 400 TL’DEN SATILIYOR Kova sokağın kapatılması Kaymakamlık bünyesinde ve diğer resmi kurumlarda çalışan çalışanları da zor durumda bırakıyor. Kamu çalışanları araçları ile Kaymakamlık bahçesine girip rahat rahat park edebilmeleri için otomatik bariyer kapıyı açmak için 400 tl para ödemek zorunda kalıyorlar.        
Bucak Kaymakamlığı tarafından kapatılan kaymakamlık binası ile eski adliye arasındaki Kova sokak’ın her iki tarafına konan otomatik bariyer kapıyı gören herkes tepki gösteriyor.

Bucak’ta Kaymakamlık binası ile eski adliye binası arasındaki Kova sokak’ın otomatik bariyer kapısı ile trafiğe kapatılmasına tepkiler sürüyor. Gerek araçları ile, gerekse yaya olarak Hükümet binası bahçesine girmek istiysen vatandaşlar önce şaşırıyor daha sonrada tepki gösteriyorlar. Vatandaşlar “söylenecek söz yok devlet ile vatandaş arasına mesafe konulmaya çalışıyorlar ayrımcılık yapıyorlar” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Edinilen bilgiye göre kaymakamlık binası önünden geçen Kova sokak’ın hem güvenlik zafiyeti, hem de plansız araç parklarını önlemek için vatandaşın trafik akışına kapatıldığı iddia ediliyor.

ESNAFLAR İMZA TOPLUYOR

Kaymakamlık binası önünden geçen Kova sokakın kamuya açık bir yol olduğunu söyleyen çevre esnafları “Eğer güvenlik zafiyeti var ise kapı mesai ile kapatılsın mesai ile açılsın, Kaymakamlık bahçesi sadece kurum çalışanlarının sahası haline dönüştürülmesi ayrımcılıktır. Devlet ile vatandaş arasına mesafe koymaktır. Bura sadece Kaymakamlığa değil, çok sayıda kuruma hizmet vermektedir. Yada buraya sadece resmi araçlar girsin” diyorlar. Esnaflar Burdur Valiliği ve İçişleri Bakanlığına gönderilmek üzere imza toplamaya başladılar.  

KUMANDALAR 400 TL’DEN SATILIYOR

Kova sokağın kapatılması Kaymakamlık bünyesinde ve diğer resmi kurumlarda çalışan çalışanları da zor durumda bırakıyor. Kamu çalışanları araçları ile Kaymakamlık bahçesine girip rahat rahat park edebilmeleri için otomatik bariyer kapıyı açmak için 400 tl para ödemek zorunda kalıyorlar.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.