Hafif ticari araç, köprüden Harşit Çayı’na uçtu: 2 ölü, 3 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.06.2023 - 10:57, Güncelleme: 21.06.2023 - 10:57
 

Hafif ticari araç, köprüden Harşit Çayı’na uçtu: 2 ölü, 3 yaralı

Hafif ticari araç, köprüden Harşit Çayı’na uçtu: 2 ölü, 3 yaralı
Sinan UÇAR/GÜMÜŞHANE, (DHA)- GÜMÜŞHANE’de köprü korkuluklarına çarpıp Harşit Çayı’na uçan hafif ticari araçtaki Fulya Bayram (22) ve Zeynep Kurnaz (20) hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Trabzon-Gümüşhane kara yolunun İkisu mevkisinde meydana geldi. Ahmet E.K.’nin kontrolünü kaybettiği 61 DK 636 plakalı hafif ticari araç, çarptığı demir korkulukları aşarak köprüden Harşit Çayı’na uçtu. Kazada, su bulunmayan alana düşen araçtaki Fulya Bayram ve Zeynep Kurnaz hayatını kaybederken, sürücü Ahmet E.K. ile Zeynep Y. ve Ayşe B. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların, sağlık durumlarının ciddi olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Hafif ticari araç, köprüden Harşit Çayı’na uçtu: 2 ölü, 3 yaralı

Sinan UÇAR/GÜMÜŞHANE, (DHA)- GÜMÜŞHANE’de köprü korkuluklarına çarpıp Harşit Çayı’na uçan hafif ticari araçtaki Fulya Bayram (22) ve Zeynep Kurnaz (20) hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Trabzon-Gümüşhane kara yolunun İkisu mevkisinde meydana geldi. Ahmet E.K.’nin kontrolünü kaybettiği 61 DK 636 plakalı hafif ticari araç, çarptığı demir korkulukları aşarak köprüden Harşit Çayı’na uçtu. Kazada, su bulunmayan alana düşen araçtaki Fulya Bayram ve Zeynep Kurnaz hayatını kaybederken, sürücü Ahmet E.K. ile Zeynep Y. ve Ayşe B. yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların, sağlık durumlarının ciddi olduğu belirtildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.