Halı sahada kalp krizi geçiren avukat öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.05.2023 - 16:39, Güncelleme: 24.05.2023 - 16:39
 

Halı sahada kalp krizi geçiren avukat öldü

Halı sahada kalp krizi geçiren avukat öldü
Sadun KILIÇ/AĞLASUN, (DHA)- BURDUR'un Ağlasun ilçesinde avukat Volkan Cansu (44), halı sahada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ağlasun'da dün akşam saatlerinde oynanan halı saha maçında bir anda yere yığılan avukat Volkan Cansu'ya ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. Daha sonra arkadaşları tarafından hastaneye götürülen Volkan Cansu, kurtarılamadı. Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Volkan Cansu'nun uzun süredir serbest avukatlık yaptığı öğrenildi. Evli ve bir çocuk babası olan Cansu'nun cenazesinin Bala Mahallesi mezarlığına defnedileceği belirtildi. (DHA)  
Halı sahada kalp krizi geçiren avukat öldü

Sadun KILIÇ/AĞLASUN, (DHA)- BURDUR'un Ağlasun ilçesinde avukat Volkan Cansu (44), halı sahada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Ağlasun'da dün akşam saatlerinde oynanan halı saha maçında bir anda yere yığılan avukat Volkan Cansu'ya ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. Daha sonra arkadaşları tarafından hastaneye götürülen Volkan Cansu, kurtarılamadı. Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Volkan Cansu'nun uzun süredir serbest avukatlık yaptığı öğrenildi. Evli ve bir çocuk babası olan Cansu'nun cenazesinin Bala Mahallesi mezarlığına defnedileceği belirtildi. (DHA)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.