Halk gününde salep ikramı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.02.2023 - 11:49, Güncelleme: 06.02.2023 - 11:49
 

Halk gününde salep ikramı

Halk gününde salep ikramı
AK PARTİ Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in il başkanlığında düzenlediği halk gününe katılan vatandaşlara salep ikram edildi. AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in belli aralıklarla il başkanlığı binasında yaptığı halk günü toplantılarına katılanlara Bucak salebi ikram edildi. Milletvekili Özçelik, cep telefonu mesajı ile bildirdiği halk günü toplantısına katılan vatandaşlar ile köy muhtarlarının talep ve isteğini yerine getirdi. Halk günü buluşmasında İl Başkanı Mustafa Özboyacı ile Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Kadın Kolları Başkanı Zeliha Erdoğan Bağcı ve Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan Özçelik de eşlik etti. Milletvekili Özçelik, "Belirli aralıkla halk günü buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda 'Türkiye Yüzyılı'nda yüz yüze, gönül gönüle parolasıyla hafta sonu mesaimizde il başkanlığımızda vatandaşlarımızla, köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Talep ve isteklerini dinledik" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Halk gününde salep ikramı
AK PARTİ Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in il başkanlığında düzenlediği halk gününe katılan vatandaşlara salep ikram edildi.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in belli aralıklarla il başkanlığı binasında yaptığı halk günü toplantılarına katılanlara Bucak salebi ikram edildi. Milletvekili Özçelik, cep telefonu mesajı ile bildirdiği halk günü toplantısına katılan vatandaşlar ile köy muhtarlarının talep ve isteğini yerine getirdi. Halk günü buluşmasında İl Başkanı Mustafa Özboyacı ile Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Kadın Kolları Başkanı Zeliha Erdoğan Bağcı ve Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan Özçelik de eşlik etti.
Milletvekili Özçelik, "Belirli aralıkla halk günü buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda 'Türkiye Yüzyılı'nda yüz yüze, gönül gönüle parolasıyla hafta sonu mesaimizde il başkanlığımızda vatandaşlarımızla, köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Talep ve isteklerini dinledik" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.