Halk otobüsçüleri iftarda buluştu

Gündem 07.04.2023 - 13:46, Güncelleme: 07.04.2023 - 13:46
 

Halk otobüsçüleri iftarda buluştu

BURDUR S.S. Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetimi ve üyeleri iftarda bir araya geldi.
Küçük Sanayi Sitesi Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, önceki dönem Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, halk otobüsü şoförleri ve aileleri katıldı.   Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Acar, "İftar davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum, nice Ramazanlara sağlıklı ve mutlu, birlik ve beraberlik içinde ulaşmalarını temenni ediyorum. 6 Şubat depreminde yakınlarını kaybeden, evsiz kalan ve zor şartlarda yaşam mücadelesi veren tüm vatandaşlarımızın sıkıntılarından bir an önce kurtulmalarını niyaz ediyorum" dedi. (DHA)   FOTOĞRAFLI
BURDUR S.S. Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetimi ve üyeleri iftarda bir araya geldi.

Küçük Sanayi Sitesi Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, önceki dönem Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, halk otobüsü şoförleri ve aileleri katıldı.


 

Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Acar, "İftar davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum, nice Ramazanlara sağlıklı ve mutlu, birlik ve beraberlik içinde ulaşmalarını temenni ediyorum. 6 Şubat depreminde yakınlarını kaybeden, evsiz kalan ve zor şartlarda yaşam mücadelesi veren tüm vatandaşlarımızın sıkıntılarından bir an önce kurtulmalarını niyaz ediyorum" dedi. (DHA)


 

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.