Hayvanlarını kurtarmak için girdiği çayda kaybolan besicinin cansız bedeni bulundu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.04.2023 - 14:05, Güncelleme: 24.04.2023 - 14:05
 

Hayvanlarını kurtarmak için girdiği çayda kaybolan besicinin cansız bedeni bulundu

Hayvanlarını kurtarmak için girdiği çayda kaybolan besicinin cansız bedeni bulundu
Dinçer AKTEMUR/ARDAHAN, (DHA)- ARDAHAN’ın Göle ilçesinde mahsur kalan ineklerini kurtarmak için girdiği çayda kaybolan besici Mehmet Arık’ın (65), cansız bedeni bulundu. İlçenin Yeleçli köyü kırsalında 2 çocuk babası Mehmet Arık’ın otlattığı büyükbaş hayvanlardan bazıları, Sarme Çayı’nda bataklık olan alanda mahsur kaldı. Arık, hayvanlarını kurtarmak için girdiği bataklıkta kayboldu. Bölgedeki diğer çobanların ihbarıyla olay yerine AFAD, Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin gün boyu yaptığı arama çalışmaları sonuçsuz kalınca, bölgeye Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ve Artvin İl Emniyet Müdürlüğü’nden su altı kurtarma ekipleri istendi. Bugün olay yerine gelen dalgıç ekipleri, Mehmet Arık’ın cansız bedenine ulaştı. Arık’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Erzurum’a gönderildi. FOTOĞRAFLI
Hayvanlarını kurtarmak için girdiği çayda kaybolan besicinin cansız bedeni bulundu

Dinçer AKTEMUR/ARDAHAN, (DHA)- ARDAHAN’ın Göle ilçesinde mahsur kalan ineklerini kurtarmak için girdiği çayda kaybolan besici Mehmet Arık’ın (65), cansız bedeni bulundu.
İlçenin Yeleçli köyü kırsalında 2 çocuk babası Mehmet Arık’ın otlattığı büyükbaş hayvanlardan bazıları, Sarme Çayı’nda bataklık olan alanda mahsur kaldı. Arık, hayvanlarını kurtarmak için girdiği bataklıkta kayboldu. Bölgedeki diğer çobanların ihbarıyla olay yerine AFAD, Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin gün boyu yaptığı arama çalışmaları sonuçsuz kalınca, bölgeye Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ve Artvin İl Emniyet Müdürlüğü’nden su altı kurtarma ekipleri istendi.
Bugün olay yerine gelen dalgıç ekipleri, Mehmet Arık’ın cansız bedenine ulaştı. Arık’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Erzurum’a gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.