Helikopteri yönlendirirken şehit olan Albay'ın acı haberi, Eskişehir'deki ailesine verildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.03.2023 - 08:53, Güncelleme: 08.03.2023 - 08:53
 

Helikopteri yönlendirirken şehit olan Albay'ın acı haberi, Eskişehir'deki ailesine verildi

Helikopteri yönlendirirken şehit olan Albay'ın acı haberi, Eskişehir'deki ailesine verildi
Engin ÖZMEN- Caner AKSU/ ESKİŞEHİR, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ta, kalkış için yönlendirdiği helikopterin pervanesinin çarpması sonucu şehit olan evli ve 2 çocuk babası Jandarma Pilot Kıdemli Albay Oğuzhan Adalıoğlu’nun (50) acı haberi, Eskişehir'de yaşayan anne ve babasına ulaştı. Şehit Adalıoğlu'nun anne ve babasının evinin olduğu apartmana Türk bayrağı asıldı. Ankara Jandarma Havacılık Daire Başkanlığı’nda görevli olan Jandarma Pilot Kıdemli Albay Oğuzhan Adalıoğlu, bir süre önce iki büyük depremle yıkıma uğrayan Kahramanmaraş’ta görevlendirildi. Jandarma Pilot Kıdemli Albay Adalıoğlu, Kahramanmaraş Havalimanı’nda bir helikopteri kalkış için yönlendirdiği sırada pervanenin çarpması sonucu şehit oldu. Şehidin acı haberi, Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi Filizer Sokak üzerinde oturan babası Bekir ve annesi Lütfiye Adalıoğlu’na, Eskişehir Vali Yardımcısı Ali Çelik ile Eskişehir Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy tarafından verildi. Gözyaşlarına boğulan Adalıoğlu çiftini yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehit Adalıoğlu’nun evinin olduğu apartmana Türk bayrağı asıldı. Şehit Adalıoğlu’nun cenazesi, bugün öğlen Reşadiye Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası, Hava Şehitliği'nde toprağa verilecek. (DHA) FOTOĞRAFLI
Helikopteri yönlendirirken şehit olan Albay'ın acı haberi, Eskişehir'deki ailesine verildi

Engin ÖZMEN- Caner AKSU/ ESKİŞEHİR, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ta, kalkış için yönlendirdiği helikopterin pervanesinin çarpması sonucu şehit olan evli ve 2 çocuk babası Jandarma Pilot Kıdemli Albay Oğuzhan Adalıoğlu’nun (50) acı haberi, Eskişehir'de yaşayan anne ve babasına ulaştı. Şehit Adalıoğlu'nun anne ve babasının evinin olduğu apartmana Türk bayrağı asıldı.
Ankara Jandarma Havacılık Daire Başkanlığı’nda görevli olan Jandarma Pilot Kıdemli Albay Oğuzhan Adalıoğlu, bir süre önce iki büyük depremle yıkıma uğrayan Kahramanmaraş’ta görevlendirildi. Jandarma Pilot Kıdemli Albay Adalıoğlu, Kahramanmaraş Havalimanı’nda bir helikopteri kalkış için yönlendirdiği sırada pervanenin çarpması sonucu şehit oldu. Şehidin acı haberi, Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi Filizer Sokak üzerinde oturan babası Bekir ve annesi Lütfiye Adalıoğlu’na, Eskişehir Vali Yardımcısı Ali Çelik ile Eskişehir Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy tarafından verildi. Gözyaşlarına boğulan Adalıoğlu çiftini yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehit Adalıoğlu’nun evinin olduğu apartmana Türk bayrağı asıldı.
Şehit Adalıoğlu’nun cenazesi, bugün öğlen Reşadiye Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası, Hava Şehitliği'nde toprağa verilecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.