'Her Eve Türk Bayrağı'

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.03.2022 - 13:59, Güncelleme: 01.03.2022 - 13:59
 

'Her Eve Türk Bayrağı'

'Her Eve Türk Bayrağı'
İbrahim EMÜL/TOPRAKKALE (Osmaniye) (DHA) – OSMANİYE’nin Toprakkale ilçesinde Tepe Mahallesi muhtarı Mehmet Saraç, talep eden her vatandaşın evinin dış cephesine Türk bayrağı çizdiriyor. Tepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Saraç, 'Her eve bir bayrak' kampanyası başlattı. Muhtar Saraç, evlere Türk bayrağı dağıtmak yerine ikametlerin dış cephelerine Türk bayrağı çizdiriyor. Hat ustası eski profesyonel futbolcu Bekir Korkmaz ile anlaşan muhtar Saraç, mahallesindeki evlerin dış kısımlarına dev Türk bayrağı yaptırarak, amaçlarının çocuklarda bayrak sevgisini aşılamak ve mahallesinde farkındalık oluşturmak olduğunu aktardı. Saraç, “Vatandaşlarımız çizimi tamamlanan bu bayrakların yanında fotoğraf çektiriyor sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. Buda dalga dalga bayrak sevgisini mahallemizin dışında Türkiye’nin her yerine, hatta dünyaya taşıyor” dedi. Usta hat sanatçısı Bekir Korkmaz, daha önce de Konya’da bir köyde böyle bir çalışma yaptığını aktararak, “Muhtarımız bizden bu konuda destek istedi. Ben de seve seve kabul ettim. Evlere Türk bayrağı çizmeye başladık. İnsanlar bayrağın altında fotoğraf çektirip bunları sevdikleri ile paylaşıyor. Hatta ilçe dışından misafirliğe gelenler de çizdiğimiz bu bayrakların yanında hatıra fotoğrafı çektiriyorlar” diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI
'Her Eve Türk Bayrağı'

İbrahim EMÜL/TOPRAKKALE (Osmaniye) (DHA) – OSMANİYE’nin Toprakkale ilçesinde Tepe Mahallesi muhtarı Mehmet Saraç, talep eden her vatandaşın evinin dış cephesine Türk bayrağı çizdiriyor.
Tepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Saraç, 'Her eve bir bayrak' kampanyası başlattı. Muhtar Saraç, evlere Türk bayrağı dağıtmak yerine ikametlerin dış cephelerine Türk bayrağı çizdiriyor. Hat ustası eski profesyonel futbolcu Bekir Korkmaz ile anlaşan muhtar Saraç, mahallesindeki evlerin dış kısımlarına dev Türk bayrağı yaptırarak, amaçlarının çocuklarda bayrak sevgisini aşılamak ve mahallesinde farkındalık oluşturmak olduğunu aktardı. Saraç, “Vatandaşlarımız çizimi tamamlanan bu bayrakların yanında fotoğraf çektiriyor sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. Buda dalga dalga bayrak sevgisini mahallemizin dışında Türkiye’nin her yerine, hatta dünyaya taşıyor” dedi.
Usta hat sanatçısı Bekir Korkmaz, daha önce de Konya’da bir köyde böyle bir çalışma yaptığını aktararak, “Muhtarımız bizden bu konuda destek istedi. Ben de seve seve kabul ettim. Evlere Türk bayrağı çizmeye başladık. İnsanlar bayrağın altında fotoğraf çektirip bunları sevdikleri ile paylaşıyor. Hatta ilçe dışından misafirliğe gelenler de çizdiğimiz bu bayrakların yanında hatıra fotoğrafı çektiriyorlar” diye konuştu. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.