Hızar atölyesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.08.2022 - 06:10, Güncelleme: 30.08.2022 - 09:30
 

Hızar atölyesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü

BURDUR’ un Bucak ilçesinde dün gece hızar atölyesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.
Bucak İlçesinin Onaç Mahallesinde bir hızar atölyesinde gece saat 03:30 sıralarında çıkan yangın itfaiyenin eken müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Mahalle sakinlerinin hızar atölyesinden dumanlar çıktığını görmesi üzerine olay yerine Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri, 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdüler. Hızar atölyesindeki yangında maddi hasar meydana geldi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde dün gece hızar atölyesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Bucak İlçesinin Onaç Mahallesinde bir hızar atölyesinde gece saat 03:30 sıralarında çıkan yangın itfaiyenin eken müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Mahalle sakinlerinin hızar atölyesinden dumanlar çıktığını görmesi üzerine olay yerine Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri, 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdüler. Hızar atölyesindeki yangında maddi hasar meydana geldi.

Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.