İklim dostu okul yönetimi için Letonya’ya gittiler

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.06.2022 - 14:19, Güncelleme: 17.06.2022 - 14:36
 

İklim dostu okul yönetimi için Letonya’ya gittiler

İklim dostu okul yönetimi için Letonya’ya gittiler
ANTALYA’da Namık Kemal Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus + Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Letonya ve Romanya’daki okullarda projelere katıldı. Muratpaşa ilçesindeki Namık Kemal Ortaokulu öğretmenlerinden Bilge Demir ve Yeliz Sağdıç, Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında ‘Digitalization in Education and Learning With Games’ konulu projeleri ile iş başı gözlem faaliyeti için Letonya Rezekne'deki Rezekne State Gymnasium No.1 okulunda bulundu. Pandemi süreciyle birlikte öne çıkan dijital okur yazarlık eksikliği, içerik geliştirilmesi, güvenli internet kullanımı gibi pek çok boyutta dijitalleşmenin gereği ile ilgili projelere katılan öğretmenler, web 2 araçlarının ders esnasında nasıl kullanıldığını gözlemleyip Türkiye’deki okullardaki derslerin işlenişine nasıl entegre edilebileceği hakkında fikir sahibi oldu. Geçen haftada okulun öğretmenlerinden Bilge Demir ve 5 öğrenci aynı program kapsamında ‘İklim Dostu Okul Yönetimi Sistemi’ konulu projeleri için Romanya’da bir okula gitti. Öğrenciler sera gazları ve etkileri üzerine sunum yaparken, bazı etkinliklere ve deneylere katılarak gözlem yapma şansı buldu. FOTOĞRAFLI  
İklim dostu okul yönetimi için Letonya’ya gittiler

ANTALYA’da Namık Kemal Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus + Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Letonya ve Romanya’daki okullarda projelere katıldı.

Muratpaşa ilçesindeki Namık Kemal Ortaokulu öğretmenlerinden Bilge Demir ve Yeliz Sağdıç, Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında ‘Digitalization in Education and Learning With Games’ konulu projeleri ile iş başı gözlem faaliyeti için Letonya Rezekne'deki Rezekne State Gymnasium No.1 okulunda bulundu. Pandemi süreciyle birlikte öne çıkan dijital okur yazarlık eksikliği, içerik geliştirilmesi, güvenli internet kullanımı gibi pek çok boyutta dijitalleşmenin gereği ile ilgili projelere katılan öğretmenler, web 2 araçlarının ders esnasında nasıl kullanıldığını gözlemleyip Türkiye’deki okullardaki derslerin işlenişine nasıl entegre edilebileceği hakkında fikir sahibi oldu.

Geçen haftada okulun öğretmenlerinden Bilge Demir ve 5 öğrenci aynı program kapsamında ‘İklim Dostu Okul Yönetimi Sistemi’ konulu projeleri için Romanya’da bir okula gitti. Öğrenciler sera gazları ve etkileri üzerine sunum yaparken, bazı etkinliklere ve deneylere katılarak gözlem yapma şansı buldu.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.