Elazığ’da kaçak balık avlayan 2 kişiye 22 bin TL ceza

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.06.2023 - 09:52, Güncelleme: 19.06.2023 - 09:52
 

Elazığ’da kaçak balık avlayan 2 kişiye 22 bin TL ceza

Elazığ’da kaçak balık avlayan 2 kişiye 22 bin TL ceza
Tekin YALÇINKAYA/ELAZIĞ,(DHA)-ELAZIĞ’ın Palu ilçesinde 6,5 ton kaçak avlanmış balıkla yakalanan 2 kişiye 22 bin TL ceza kesildi.  İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmada, kaçak balık nakli yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Yapılan çalışmada, Palu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince A.Ç.’nin kullandığı hafif ticari araç ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince H.B.’nin kullandığı hafif ticari araç tespit edildi. Yol kontrol noktasında durdurulan her iki araçta toplamda 6,5 ton kaçak avlanmış balık ele geçirildi. A.Ç. ve H.B.’ye Su Ürünleri Kanunu’na muhalefetten toplamda 22 bin TL para cezası uygulandı. Balıklar da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne teslim edildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Elazığ’da kaçak balık avlayan 2 kişiye 22 bin TL ceza

Tekin YALÇINKAYA/ELAZIĞ,(DHA)-ELAZIĞ’ın Palu ilçesinde 6,5 ton kaçak avlanmış balıkla yakalanan 2 kişiye 22 bin TL ceza kesildi. 
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmada, kaçak balık nakli yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Yapılan çalışmada, Palu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince A.Ç.’nin kullandığı hafif ticari araç ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince H.B.’nin kullandığı hafif ticari araç tespit edildi. Yol kontrol noktasında durdurulan her iki araçta toplamda 6,5 ton kaçak avlanmış balık ele geçirildi. A.Ç. ve H.B.’ye Su Ürünleri Kanunu’na muhalefetten toplamda 22 bin TL para cezası uygulandı. Balıklar da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne teslim edildi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.