CHP'de Parti Meclisi toplandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.07.2023 - 19:49, Güncelleme: 23.07.2023 - 19:49
 

CHP'de Parti Meclisi toplandı

CHP'de Parti Meclisi toplandı
Besti KARALAR-Alper ŞAŞMAZ/ANKARA, (DHA)-CHP Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya tüm PM üyeleri katıldı. Toplantıda, görevden alınan 4 il ve 1 ilçe başkanının itirazları ile yerel seçimler ve ekonomik gelişmelerin değerlendirileceği belirtildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın da burada ekonomiye ilişkin bir sunum yapacağı ifade edildi. Toplantıda ayrıca CHP içinde son günlerde tartışılan 'Zoom' kayıtlarının da değerlendirileceği belirtildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
CHP'de Parti Meclisi toplandı

Besti KARALAR-Alper ŞAŞMAZ/ANKARA, (DHA)-CHP Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.
Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya tüm PM üyeleri katıldı. Toplantıda, görevden alınan 4 il ve 1 ilçe başkanının itirazları ile yerel seçimler ve ekonomik gelişmelerin değerlendirileceği belirtildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın da burada ekonomiye ilişkin bir sunum yapacağı ifade edildi. Toplantıda ayrıca CHP içinde son günlerde tartışılan 'Zoom' kayıtlarının da değerlendirileceği belirtildi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.