İnşaatın 11'inci katından düşen Bedirhan, son yolculuğuna uğurlandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.11.2021 - 17:10, Güncelleme: 27.11.2021 - 17:50
 

İnşaatın 11'inci katından düşen Bedirhan, son yolculuğuna uğurlandı

İnşaatın 11'inci katından düşen Bedirhan, son yolculuğuna uğurlandı
KAYSERİ'de, 11 katlı inşaatın en üst katında çalışırken düşüp hayatını kaybeden inşaat işçisi Bedirhan Yaldız (17), son yolculuğuna uğurlandı. Olay, dün Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Karasu Caddesi'nde meydana geldi. Bedirhan Yaldız, 11 katlı inşaatın en üst katında çalışırken dengesini kaybedip, düştü. Mesai arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Yaldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Bedirhan Yaldız'ın cenazesi, Kayseri Devlet Hastanesi’ndeki otopsi işlemlerini ardından bugün yakınlarına teslim edildi. Hulusi Akar Camii'ne getirilen Yaldız’ın cenazesi, yakınları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından Talas ilçesinde toprağa verildi. FOTOĞRAFLI  
İnşaatın 11'inci katından düşen Bedirhan, son yolculuğuna uğurlandı

KAYSERİ'de, 11 katlı inşaatın en üst katında çalışırken düşüp hayatını kaybeden inşaat işçisi Bedirhan Yaldız (17), son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Karasu Caddesi'nde meydana geldi. Bedirhan Yaldız, 11 katlı inşaatın en üst katında çalışırken dengesini kaybedip, düştü. Mesai arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Yaldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Bedirhan Yaldız'ın cenazesi, Kayseri Devlet Hastanesi’ndeki otopsi işlemlerini ardından bugün yakınlarına teslim edildi. Hulusi Akar Camii'ne getirilen Yaldız’ın cenazesi, yakınları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından Talas ilçesinde toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.