Isparta'da okul öncesi eğitimde öğrencilere ücretsiz yemek verilecek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.02.2023 - 11:44, Güncelleme: 02.02.2023 - 11:44
 

Isparta'da okul öncesi eğitimde öğrencilere ücretsiz yemek verilecek

Isparta'da okul öncesi eğitimde öğrencilere ücretsiz yemek verilecek
  Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da 6 Şubat'tan itibaren tüm okullarda, okul öncesi eğitimdeki çocuklara günlük bir öğün ücretsiz yemek verilecek. Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, yarıyıl tatili sonrası 2022- 2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminden itibaren anaokulu ve ana sınıflarındaki tüm öğrencilere ücretsiz yemek hizmetinin sağlanabilmesi için gerekli hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Bünyesinde yemek hazırlayabilecek okulların eksiklerinin giderildiğini dile getiren Baydur, "Bünyesinde yemek hazırlaması mümkün olmayan okullar için ücretsiz yemek hizmeti Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı meslek liseleri ve öğretmenevleri ile yemek hazırlayan diğer kamu kurumlardan satın alınarak tedarik edilecek" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Isparta'da okul öncesi eğitimde öğrencilere ücretsiz yemek verilecek

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da 6 Şubat'tan itibaren tüm okullarda, okul öncesi eğitimdeki çocuklara günlük bir öğün ücretsiz yemek verilecek.
Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, yarıyıl tatili sonrası 2022- 2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminden itibaren anaokulu ve ana sınıflarındaki tüm öğrencilere ücretsiz yemek hizmetinin sağlanabilmesi için gerekli hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Bünyesinde yemek hazırlayabilecek okulların eksiklerinin giderildiğini dile getiren Baydur, "Bünyesinde yemek hazırlaması mümkün olmayan okullar için ücretsiz yemek hizmeti Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı meslek liseleri ve öğretmenevleri ile yemek hazırlayan diğer kamu kurumlardan satın alınarak tedarik edilecek" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.