Isparta'da soba can aldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.05.2023 - 14:19, Güncelleme: 13.05.2023 - 14:19
 

Isparta'da soba can aldı

Isparta'da soba can aldı
  Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - Isparta'da Tuncay Kılınç (45) evinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Olay, dün Sülübey Mahallesi 3504 Sokak'ta meydana geldi. Tuncay Kılınç, sobayı yaktıktan sonra uykuya daldı. Bir süre kendisinden haber alınamaması üzerine eve gelen yakınları Kılınç'ı hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler Tuncay Kılınç'ın öldüğünü belirledi. Kılınç'ın cenazesi morga götürüldü. (DHA) FOTOĞRAFLI
Isparta'da soba can aldı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - Isparta'da Tuncay Kılınç (45) evinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Olay, dün Sülübey Mahallesi 3504 Sokak'ta meydana geldi. Tuncay Kılınç, sobayı yaktıktan sonra uykuya daldı. Bir süre kendisinden haber alınamaması üzerine eve gelen yakınları Kılınç'ı hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler Tuncay Kılınç'ın öldüğünü belirledi. Kılınç'ın cenazesi morga götürüldü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.