Isparta'da Vali Baruş ilk zili çaldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.09.2022 - 14:57, Güncelleme: 12.09.2022 - 14:57
 

Isparta'da Vali Baruş ilk zili çaldı

Isparta'da Vali Baruş ilk zili çaldı
  Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'da 435 okulda 82 bin 729 öğrenci ve 6 bin 233 öğretmen yeni eğitim öğretim yılı için ders başı yaptı. Halıkent Ortaokulu'ndaki törende yeni yılın ilk ders zilini Vali Aydın Baruş çaldı. Yeni eğitim öğretim yılı için Halıkent Ortaokulu'nda bir tören düzenlendi. Törene Vali Aydın Baruş, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşan Vali Aydın Baruş, çocukların gelecekte başarılı birer insan olmasına çok önemli katkılar sağlayacak yeni bir dönemin başlangıcının yapıldığını söyledi. Vali Baruş, "Okullarımızın 2022- 2023 eğitim öğretim yılında daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için 212 okul binamızda onarım işlerini tamamlayarak eğitime hazır hale getirdik. Çocuklarımızın eğitim hayatının başarılı ve mutlu geçmesinde; idarecilerin, öğretmenlerin, aile fertlerinin, tüm kurum ve kuruluşlarının payı olduğunu unutmadan birlikte hareket ettiğimiz takdirde eğitimde Isparta olarak hak ettiğimiz yere geleceğimize inandığımı ifade etmek istiyorum. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilimize, ülkemize, ailelerimize, öğretmenlerimize, tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını, başarılar getirmesini diliyorum" dedi. Konuşmaların sonrasında Halıkent Ortaokulu öğrencileri şiirler okuyup dans gösterisi sunarak yeni dönemi kutladı. Ardından Vali Baruş tarafından okul öğrencilerinden ulusal yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödül törenin ardından yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zilini Vali Baruş öğrencilerle birlikte çaldı. Vali Baruş, okul öğretmenleriyle de bir araya gelerek yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu. Halıkent Ortaokulu'nda sınıf ziyareti de gerçekleştiren Vali Baruş bir süre öğrencilerle sohbet etti, işlenen dersi dinledi. FOTOĞRAFLI
Isparta'da Vali Baruş ilk zili çaldı

 

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'da 435 okulda 82 bin 729 öğrenci ve 6 bin 233 öğretmen yeni eğitim öğretim yılı için ders başı yaptı. Halıkent Ortaokulu'ndaki törende yeni yılın ilk ders zilini Vali Aydın Baruş çaldı.

Yeni eğitim öğretim yılı için Halıkent Ortaokulu'nda bir tören düzenlendi. Törene Vali Aydın Baruş, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşan Vali Aydın Baruş, çocukların gelecekte başarılı birer insan olmasına çok önemli katkılar sağlayacak yeni bir dönemin başlangıcının yapıldığını söyledi. Vali Baruş, "Okullarımızın 2022- 2023 eğitim öğretim yılında daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için 212 okul binamızda onarım işlerini tamamlayarak eğitime hazır hale getirdik. Çocuklarımızın eğitim hayatının başarılı ve mutlu geçmesinde; idarecilerin, öğretmenlerin, aile fertlerinin, tüm kurum ve kuruluşlarının payı olduğunu unutmadan birlikte hareket ettiğimiz takdirde eğitimde Isparta olarak hak ettiğimiz yere geleceğimize inandığımı ifade etmek istiyorum. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilimize, ülkemize, ailelerimize, öğretmenlerimize, tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını, başarılar getirmesini diliyorum" dedi.

Konuşmaların sonrasında Halıkent Ortaokulu öğrencileri şiirler okuyup dans gösterisi sunarak yeni dönemi kutladı. Ardından Vali Baruş tarafından okul öğrencilerinden ulusal yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödül törenin ardından yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zilini Vali Baruş öğrencilerle birlikte çaldı. Vali Baruş, okul öğretmenleriyle de bir araya gelerek yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu. Halıkent Ortaokulu'nda sınıf ziyareti de gerçekleştiren Vali Baruş bir süre öğrencilerle sohbet etti, işlenen dersi dinledi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.