İtfaiyeciler çocukları sevindirdi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.01.2023 - 18:02, Güncelleme: 08.01.2023 - 18:03
 

İtfaiyeciler çocukları sevindirdi

İtfaiyeciler çocukları sevindirdi
- BURDUR İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdi. Daha önce 'Çocuklara yeni yıl hediyeleri sanal kahramanlardan değil gerçek kahramanlardan' temasıyla yılbaşında hediyeler veren Burdur İtfaiye Müdürlüğü ekipleri bu yıl da çocukları unutmadı. Yeni yıl öncesinde 474 çocuğa itfaiye personeli ve gönüllü bağışçıların desteğiyle alınan hediyeyi ulaştıran itfaiyeciler son olarak bir iş insanının desteğiyle 7 çocuğa bisiklet hediye etti. Belediyeye ait araçla Organize Sanayi Bölgesi'ndeki iş yerine gelen çocuklar ve ailelerine önce öğle yemeği ikram edildi, daha sonra bisikletleri teslim edildi. Burdur İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak, "Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak 'Çocuklar yeni yılın ilk hediyelerini itfaiyecilerden alsınlar' diyerek sosyal sorumluluk projesi başlatmıştık. Bu bağlamda gönüllü bağışçılarımızdan topladığımız yardımlarla 474 çocuğumuza yeni yılın ilk hediyelerini vermiştik. Gönüllü bağışçılarımızdan Muhammet Bey, 'Ben bisiklet hediye etmek istiyorum, çocukların ilk bisikletleri benden olsun' dedi. Çocuklarımızı tespit ettik ve bugün de güzel bir organizasyonla bisikletleri çocuklarımıza teslim ettik. Belediye başkanımızın da dediği gibi 'Bir çocuğu sevindirmek, dünyanın en güzel eylemi olsa gerek'. Ben Muhammet Bey başta olmak üzere tüm bağışçılarımıza teşekkür ederim" dedi. İş insanı Muhammet Ali Özbek de "Öncelikle itfaiye müdürümüze ve diğer yetkililere teşekkür ederim bize böyle güzel bir şeye aracılık ettirdikleri için. Biz çocukların mutluluğunu istiyoruz. Çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz. İnşallah devamı gelir" diye konuştu. Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen 7 çocuğa bisikletleri iş insanı Muhammet Ali Özbek ve İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak tarafından teslim edildi. FOTOĞRAFLI
İtfaiyeciler çocukları sevindirdi
- BURDUR İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdi.

Daha önce 'Çocuklara yeni yıl hediyeleri sanal kahramanlardan değil gerçek kahramanlardan' temasıyla yılbaşında hediyeler veren Burdur İtfaiye Müdürlüğü ekipleri bu yıl da çocukları unutmadı. Yeni yıl öncesinde 474 çocuğa itfaiye personeli ve gönüllü bağışçıların desteğiyle alınan hediyeyi ulaştıran itfaiyeciler son olarak bir iş insanının desteğiyle 7 çocuğa bisiklet hediye etti. Belediyeye ait araçla Organize Sanayi Bölgesi'ndeki iş yerine gelen çocuklar ve ailelerine önce öğle yemeği ikram edildi, daha sonra bisikletleri teslim edildi.

Burdur İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak, "Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak 'Çocuklar yeni yılın ilk hediyelerini itfaiyecilerden alsınlar' diyerek sosyal sorumluluk projesi başlatmıştık. Bu bağlamda gönüllü bağışçılarımızdan topladığımız yardımlarla 474 çocuğumuza yeni yılın ilk hediyelerini vermiştik. Gönüllü bağışçılarımızdan Muhammet Bey, 'Ben bisiklet hediye etmek istiyorum, çocukların ilk bisikletleri benden olsun' dedi. Çocuklarımızı tespit ettik ve bugün de güzel bir organizasyonla bisikletleri çocuklarımıza teslim ettik. Belediye başkanımızın da dediği gibi 'Bir çocuğu sevindirmek, dünyanın en güzel eylemi olsa gerek'. Ben Muhammet Bey başta olmak üzere tüm bağışçılarımıza teşekkür ederim" dedi.

İş insanı Muhammet Ali Özbek de "Öncelikle itfaiye müdürümüze ve diğer yetkililere teşekkür ederim bize böyle güzel bir şeye aracılık ettirdikleri için. Biz çocukların mutluluğunu istiyoruz. Çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz. İnşallah devamı gelir" diye konuştu.

Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen 7 çocuğa bisikletleri iş insanı Muhammet Ali Özbek ve İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak tarafından teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.