İYİ PARTİ BUCAK İLÇE BAŞKANI İSMAİL YILMAZ İSVEÇ’E TERÖR İLE ARASINA MESAFE KOYAMADI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.01.2024 - 09:52, Güncelleme: 25.01.2024 - 09:52
 

İYİ PARTİ BUCAK İLÇE BAŞKANI İSMAİL YILMAZ İSVEÇ’E TERÖR İLE ARASINA MESAFE KOYAMADI

Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, Dün Türkiye Büyük Millet Meclisinde İsveç'in NATO oylamasında, İYİ Parti milletvekillerinin, İsveç'in terör ile arasına mesafe koymadığı için oylamada red oyu verdiklerini söyledi
Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi. Dün yapılan TBMM genel kurulunda AKP, MHP ve CHP'nin 287 kabul oyuyla İsveç'in NATO'ya üyeliği kabul edilmiştir. İYİ Parti olarak Genel Kurulda tüm Milletvekillerimiz kutsal değerlerimize saygı göstermeyen, terörle arasına mesafe koyamayan İsveç'e NATO vizesine red oyu vermiştir.   Çünkü biliyoruz ki Türkiye'nin İsveç'in NATO'ya katılımı konusunda vereceği karardan geri dönüşü olmayacak ve bir kez ''evet'' dedikten sonra elindeki tüm müzakere ve pazarlık imkanından yoksun kalacaktır. İsveç NATO üyeliği konusunda devletimizin ve milletimizin menfaatlerini samimi ve gerçekçi bir şekilde karşıladığını ispat edememiştir. Bugün olduğu gibi yarında milletimizin sesi ve vicdanı olacağız, milletimizden aldığımız güçle milli ve dini değerlerimize sahip çıkarak, ülkemizin milli menfaatlerine göre hareket etmeye devam edeceğiz.  ''Milli hedef bellidir, ona ulaşacak yolları bulmak zor değildir. Önemli olan çetin olan o yollar üzerinde çalışmaktır. Denebilir ki hiçbir şeye muhtaç değiliz.'' Farkımız; hür ve müstakil olarak milletimizin vicdanı olmaktır dedi. 
Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, Dün Türkiye Büyük Millet Meclisinde İsveç'in NATO oylamasında, İYİ Parti milletvekillerinin, İsveç'in terör ile arasına mesafe koymadığı için oylamada red oyu verdiklerini söyledi

Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi. Dün yapılan TBMM genel kurulunda AKP, MHP ve CHP'nin 287 kabul oyuyla İsveç'in NATO'ya üyeliği kabul edilmiştir. İYİ Parti olarak Genel Kurulda tüm Milletvekillerimiz kutsal değerlerimize saygı göstermeyen, terörle arasına mesafe koyamayan İsveç'e NATO vizesine red oyu vermiştir.  

Çünkü biliyoruz ki Türkiye'nin İsveç'in NATO'ya katılımı konusunda vereceği karardan geri dönüşü olmayacak ve bir kez ''evet'' dedikten sonra elindeki tüm müzakere ve pazarlık imkanından yoksun kalacaktır. İsveç NATO üyeliği konusunda devletimizin ve milletimizin menfaatlerini samimi ve gerçekçi bir şekilde karşıladığını ispat edememiştir. Bugün olduğu gibi yarında milletimizin sesi ve vicdanı olacağız, milletimizden aldığımız güçle milli ve dini değerlerimize sahip çıkarak, ülkemizin milli menfaatlerine göre hareket etmeye devam edeceğiz.  ''Milli hedef bellidir, ona ulaşacak yolları bulmak zor değildir. Önemli olan çetin olan o yollar üzerinde çalışmaktır. Denebilir ki hiçbir şeye muhtaç değiliz.'' Farkımız; hür ve müstakil olarak milletimizin vicdanı olmaktır dedi. 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.