İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI BUCAK’TA TANITTI

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.03.2023 - 13:33, Güncelleme: 30.03.2023 - 13:51
 

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI BUCAK’TA TANITTI

İYİ Parti’den 28’nci dönem Burdur milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan 9 adaydan 8’i Bucak ilçe teşkilatında partililere tanıtıldı.
Bucak İYİ Parti teşkilatında İl Başkanı Namık Kemal Özkan, İlçe Başkanı Mehmet Küley Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, İl Genel Meclis Üyelerinin, Bucak Belediye Meclis Üyeleri, Burdur Belediye Meclis üyeleri ve partililerin katılımı ile düzenlenen programda Burdur’dan 28. Dönem milletvekilliği aday adayları partililere tanıtıldı. Alfabetik sıraya göre yapılan aday tanıtımında ilk konuşmayı Alparslan Ahmet Dursun (Avukat), daha sonra sıra ile Arif Koca (Mali Müşavir), Faruk Erkan (iş insanı), Mehmet Yavaş (iş insanı), Muhammet Kubilay Atalay (Bürokrat), Özcan Kadıoğlu (Ekonomist), Safa Sönmez (iş insanı) ve Şali Arslan (eğitimci) birer konuşma yaparak kendilerini tanıttılar.   Milletvekili aday adaylarının konuşmalarından sonra İlçe Başkanı Mehmet Küley yaptığı konuşmada “Sıralamada 9 milletvekili aday adayından 3 tanesi milletvekili adayı olacak. Benim isteğim. Milletvekili aday adayı kim olursa olsun, seçim sürecinde listeye giremeyen tüm adayların seçimlere destek vermelerini ve hep birlikte çalışmalarını istedi. İl Başkanı Namık Kemal Özkan ise “Bu seçim çok önemli. İYİ parti olarak basını kullanamıyoruz. Eğer basını kullanamıyorsak İYİ Partili herkesin birer basın mensubu olup, sosyal medyada her türlü icrayı paylaşmaları gerekmektedir. Hepimize çok iş düşüyor” dedi. Kocaaliler belediye Başkanı Selahatdin Gökçe ise yaptığı konuşmada, hedefimizi büyük tutalım, Burdur’un milletvekili sayısı 3 bizde üç milletvekilliğini kazanmak için çalışalım dedi.   İYİ Parti milletvekilliği aday adayı tanıtımından sonra il ve ilçe teşkilatı ile birlikte milletvekili aday adayları hep birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunarak kapalı pazarda vatandaşlar ile buluştular.      
İYİ Parti’den 28’nci dönem Burdur milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan 9 adaydan 8’i Bucak ilçe teşkilatında partililere tanıtıldı.

Bucak İYİ Parti teşkilatında İl Başkanı Namık Kemal Özkan, İlçe Başkanı Mehmet Küley Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, İl Genel Meclis Üyelerinin, Bucak Belediye Meclis Üyeleri, Burdur Belediye Meclis üyeleri ve partililerin katılımı ile düzenlenen programda Burdur’dan 28. Dönem milletvekilliği aday adayları partililere tanıtıldı. Alfabetik sıraya göre yapılan aday tanıtımında ilk konuşmayı Alparslan Ahmet Dursun (Avukat), daha sonra sıra ile Arif Koca (Mali Müşavir), Faruk Erkan (iş insanı), Mehmet Yavaş (iş insanı), Muhammet Kubilay Atalay (Bürokrat), Özcan Kadıoğlu (Ekonomist), Safa Sönmez (iş insanı) ve Şali Arslan (eğitimci) birer konuşma yaparak kendilerini tanıttılar.

 

Milletvekili aday adaylarının konuşmalarından sonra İlçe Başkanı Mehmet Küley yaptığı konuşmada “Sıralamada 9 milletvekili aday adayından 3 tanesi milletvekili adayı olacak. Benim isteğim. Milletvekili aday adayı kim olursa olsun, seçim sürecinde listeye giremeyen tüm adayların seçimlere destek vermelerini ve hep birlikte çalışmalarını istedi.

İl Başkanı Namık Kemal Özkan ise “Bu seçim çok önemli. İYİ parti olarak basını kullanamıyoruz. Eğer basını kullanamıyorsak İYİ Partili herkesin birer basın mensubu olup, sosyal medyada her türlü icrayı paylaşmaları gerekmektedir. Hepimize çok iş düşüyor” dedi.

Kocaaliler belediye Başkanı Selahatdin Gökçe ise yaptığı konuşmada, hedefimizi büyük tutalım, Burdur’un milletvekili sayısı 3 bizde üç milletvekilliğini kazanmak için çalışalım dedi.  

İYİ Parti milletvekilliği aday adayı tanıtımından sonra il ve ilçe teşkilatı ile birlikte milletvekili aday adayları hep birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunarak kapalı pazarda vatandaşlar ile buluştular.      

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.