Kadın hakları savunucusu Av. Meryem Türktekin, Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı oldu

Siyaset (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.04.2022 - 12:22, Güncelleme: 18.04.2022 - 12:28
 

Kadın hakları savunucusu Av. Meryem Türktekin, Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı oldu

Kadın hakları savunucusu Av. Meryem Türktekin, Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı oldu
  ADANA, (DHA)-TÜRK Kadınlar Konseyi Derneği Adana Şube ve Akdeniz Bölge Başkanı Av. Meryem Türktekin, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı oldu. Adana'da kadın hakları savunucusu Av. Meryem Türktekin, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun teklifi üzerine partiye katıldı. Genel merkezde düzenlenen törende Davutoğlu, Adanalı Başdanışmanı Meryem Türktekin'e rozetini taktı. Başarılı kadınları siyasete taşımaya kararlı olduklarını belirten Davutoğlu, kadınların karar mekanizmalarında eşit oranda yer almadığı sürece medeniyette arzu edilen seviyeye gelinemeyeceğini belirtti. Davutoğlu'nun Genel Başkan Yardımcılarına tanıttığı Türktekin, siyasete girme kararını almanın kendisini için çok zor olduğunu vurgulayarak, “İlkeli ve duyarlı bir duruşa sahip bir liderin başdanışmanlığı görevini üstlenmekten onur duydum.  Bundan böyle çalışmalarıma Gelecek Partisi çatısı altında devam edeceğim" dedi. Türk Kadınlar Konseyi Derneği Adana Şube Başkanlığı görevini, derneğin apolitik kimliği gereğince Ramazan Bayramı'ndan sonra ikinci başkana devredeceğini kaydeden Türktekin, kadın haklarını siyaset üstü bir konu olduğunu, dernek çalışmalarına üye olarak devam edeceğini, Gelecek Partisi çatısı altında kadın haklarına ve adalete daha büyük katkılar sunacağına inandığını anlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Kadın hakları savunucusu Av. Meryem Türktekin, Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı oldu

 

ADANA, (DHA)-TÜRK Kadınlar Konseyi Derneği Adana Şube ve Akdeniz Bölge Başkanı Av. Meryem Türktekin, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı oldu.
Adana'da kadın hakları savunucusu Av. Meryem Türktekin, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun teklifi üzerine partiye katıldı. Genel merkezde düzenlenen törende Davutoğlu, Adanalı Başdanışmanı Meryem Türktekin'e rozetini taktı. Başarılı kadınları siyasete taşımaya kararlı olduklarını belirten Davutoğlu, kadınların karar mekanizmalarında eşit oranda yer almadığı sürece medeniyette arzu edilen seviyeye gelinemeyeceğini belirtti. Davutoğlu'nun Genel Başkan Yardımcılarına tanıttığı Türktekin, siyasete girme kararını almanın kendisini için çok zor olduğunu vurgulayarak, “İlkeli ve duyarlı bir duruşa sahip bir liderin başdanışmanlığı görevini üstlenmekten onur duydum.  Bundan böyle çalışmalarıma Gelecek Partisi çatısı altında devam edeceğim" dedi. Türk Kadınlar Konseyi Derneği Adana Şube Başkanlığı görevini, derneğin apolitik kimliği gereğince Ramazan Bayramı'ndan sonra ikinci başkana devredeceğini kaydeden Türktekin, kadın haklarını siyaset üstü bir konu olduğunu, dernek çalışmalarına üye olarak devam edeceğini, Gelecek Partisi çatısı altında kadın haklarına ve adalete daha büyük katkılar sunacağına inandığını anlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.