Kahta Çayında akıntıya kapılarak boğuldu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.06.2023 - 08:55, Güncelleme: 19.06.2023 - 08:55
 

Kahta Çayında akıntıya kapılarak boğuldu

Kahta Çayında akıntıya kapılarak boğuldu
KAHTA(Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde serinlemek için Kahta Çayı'na giren akıntıya kapılarak Süleyman Genez (17) boğuldu. Olay, öğleden sonra Cendere Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Arkadaşlarıyla piknik yapan Süleyman Genez, serinlemek için Kahta Çayı'na girdi. Gerez, bir süre sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Gerez’in gözden kaybolduğunu fark eden arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve dalgıç ekipleri sevk edildi. Yaklaşık bir saat süren arama sonucunda dalgıç ekipleri Genez'in cansız bedenine ulaştı. Yaşamını yitiren gencin cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kahta Çayında akıntıya kapılarak boğuldu

KAHTA(Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde serinlemek için Kahta Çayı'na giren akıntıya kapılarak Süleyman Genez (17) boğuldu.
Olay, öğleden sonra Cendere Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Arkadaşlarıyla piknik yapan Süleyman Genez, serinlemek için Kahta Çayı'na girdi. Gerez, bir süre sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Gerez’in gözden kaybolduğunu fark eden arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve dalgıç ekipleri sevk edildi. Yaklaşık bir saat süren arama sonucunda dalgıç ekipleri Genez'in cansız bedenine ulaştı. Yaşamını yitiren gencin cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.