Kayıp Alzheimer hastası, 2 gün sonra jandarma tarafından bulundu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.07.2023 - 16:24, Güncelleme: 03.07.2023 - 16:24
 

Kayıp Alzheimer hastası, 2 gün sonra jandarma tarafından bulundu

Kayıp Alzheimer hastası, 2 gün sonra jandarma tarafından bulundu
Ömer KOÇ/ KAHRAMMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ta 2 gündür kayıp plan Alzheimer hastası Hasan Bilgiç (85), jandarma ekipleri tarafından bulundu. Merkez Onikişubat ilçesinin kırsalındaki Büyüksır Mahallesi’nde yaşayan Hasan Bilgiç, cumartesi günü ayrıldığı evine bir daha dönmedi. Alzheimer hastası olan Bilgiç'i aramaya çıkan yakınları, Bilgiç’i bulamayınca 112'den yardım istedi. İhbarla bölgeye yaklaşık 60 kişilik jandarma ekibi sevk edildi. Jandarmanın iz sürme köpekleri ve dron ile 2 gün süren arama çalışmaları sonunda Hasan Bilgiç, evinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta Kovukçınar mevkisindeki dere yatağında bulundu. Bilgiç, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla hastaneye götürüldü. FOTOĞRAFLI
Kayıp Alzheimer hastası, 2 gün sonra jandarma tarafından bulundu

Ömer KOÇ/ KAHRAMMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ta 2 gündür kayıp plan Alzheimer hastası Hasan Bilgiç (85), jandarma ekipleri tarafından bulundu.
Merkez Onikişubat ilçesinin kırsalındaki Büyüksır Mahallesi’nde yaşayan Hasan Bilgiç, cumartesi günü ayrıldığı evine bir daha dönmedi. Alzheimer hastası olan Bilgiç'i aramaya çıkan yakınları, Bilgiç’i bulamayınca 112'den yardım istedi. İhbarla bölgeye yaklaşık 60 kişilik jandarma ekibi sevk edildi. Jandarmanın iz sürme köpekleri ve dron ile 2 gün süren arama çalışmaları sonunda Hasan Bilgiç, evinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta Kovukçınar mevkisindeki dere yatağında bulundu. Bilgiç, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla hastaneye götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.