KAYMAKAM BAYRAM GELE’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.10.2023 - 10:45, Güncelleme: 20.10.2023 - 10:45
 

KAYMAKAM BAYRAM GELE’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Bucak Kaymakamı Bayram Gale iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. İade-i ziyaret kapsamında gazetemizi ziyaret etti.
Cumhurbaşkanlığı valiler ve Kaymakamlar kararnamesi ile 24 Ağustos’ta Bucak Kaymakamlığına atanan ve 13 Eylül’de göreve başlayan kaymakam Bayram Gale iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. İade-i ziyaretinde gazetemizi ziyarette bulunan Bayram Gale Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca ile bir araya geldi. Göreve yeni başlayan kaymakam Bayram Gele, zaten bu bölgenin insanı olduklarını, bölgeyi her ne kadar tanıyor olsak yaptığımız istişareler ile ilçemizi daha iyi tanımaya çalıştıklarını belirtti. Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca ziyaretlerinden dolayı kaymakam Bayram Gale’ye teşekkür etti.    
Bucak Kaymakamı Bayram Gale iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. İade-i ziyaret kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı valiler ve Kaymakamlar kararnamesi ile 24 Ağustos’ta Bucak Kaymakamlığına atanan ve 13 Eylül’de göreve başlayan kaymakam Bayram Gale iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. İade-i ziyaretinde gazetemizi ziyarette bulunan Bayram Gale Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca ile bir araya geldi. Göreve yeni başlayan kaymakam Bayram Gele, zaten bu bölgenin insanı olduklarını, bölgeyi her ne kadar tanıyor olsak yaptığımız istişareler ile ilçemizi daha iyi tanımaya çalıştıklarını belirtti.

Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca ziyaretlerinden dolayı kaymakam Bayram Gale’ye teşekkür etti.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.