KAYMAKAM GALE’DEN SERVİSCİLER KOOP. ZİYARET ETTİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.12.2023 - 21:04, Güncelleme: 07.12.2023 - 21:04
 

KAYMAKAM GALE’DEN SERVİSCİLER KOOP. ZİYARET ETTİ

Bucak Kaymakamı Bayram Gale S.S. 45 nolu Bucak Servisçiler Kooperatifini ziyaret ederek Başkan Fatih Yıldız’dan bilgi aldı.
Bucak Kaymakamı Bayram Gale S.S. 45 nolu Bucak Servisçiler Kooperatifini ziyaret etti. Kaymakam Gale Kooperatif Başkanı Fatih Yıldız’dan bilgi aldı. Fatih Yıldız, “Kooperatifimizin Bucak ilçe merkezinde 54 tane Özel servis aracı ile Organize sanayi Bölgesine personel taşıması yaptığı, bununla birlikte yine 54 araç ile şehir içinde özel öğrenci servisi taşıması yapıldığını aktardık. Ayrıca köylerimiz de ise taşımalı eğitim merkezi taşıma okullarına ise 65 tane araç ile 1500 öğrenci taşıması yapılmakta” dedi Bucak Servisçiler Kooperatif Başkanı Fatih Yıldız, Kaymakam Bayram Gale’nin ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Bucak Kaymakamı Bayram Gale S.S. 45 nolu Bucak Servisçiler Kooperatifini ziyaret ederek Başkan Fatih Yıldız’dan bilgi aldı.

Bucak Kaymakamı Bayram Gale S.S. 45 nolu Bucak Servisçiler Kooperatifini ziyaret etti. Kaymakam Gale Kooperatif Başkanı Fatih Yıldız’dan bilgi aldı. Fatih Yıldız, “Kooperatifimizin Bucak ilçe merkezinde 54 tane Özel servis aracı ile Organize sanayi Bölgesine personel taşıması yaptığı, bununla birlikte yine 54 araç ile şehir içinde özel öğrenci servisi taşıması yapıldığını aktardık. Ayrıca köylerimiz de ise taşımalı eğitim merkezi taşıma okullarına ise 65 tane araç ile 1500 öğrenci taşıması yapılmakta” dedi

Bucak Servisçiler Kooperatif Başkanı Fatih Yıldız, Kaymakam Bayram Gale’nin ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.