Kaymakam Öztürk görevine başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.08.2022 - 15:29, Güncelleme: 26.08.2022 - 15:29
 

Kaymakam Öztürk görevine başladı

Kaymakam Öztürk görevine başladı
  Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- CUMHURBAŞKANLIĞI kararnamesi ile Antalya'nın Kaş ilçesine atanan Kaymakam Murat Öztürk görevine başladı. Şaban Arda Yazıcı'nın Karabük'ün Safranbolu ilçe kaymakamlığına atanması ile boşalan Kaş Kaymakamlığı'na Diyarbakır'ın Silvan Kaymakamı Murat Öztürk atanmıştı. Murat Öztürk, Kaş'a gelerek yeni görevine başladı. Kaymakam Murat Öztürk, "Bu kutlu günde, Kaş Kaymakamı olarak göreve başlamanın mutluluğu içindeyim. Görev yaptığım her yerde, devletimizin adaletini, şefkatini, büyük bir inanç, kararlılık ve disiplinle göstermeye çalıştım. Aynı kararlılık, inanç ve heyecanla Kaş'taki görevime başlıyorum. Anadolu'nun dört bir yanında görev yaptıktan sonra, nasıl arkamızda güzel hatıralar ve dostluklar bıraktıysak, aynısını Akdeniz'in incisi olan Antalya'nın cennet bahçesi Kaş'ta da arkamızda güzellikler bırakarak ayrılmayı Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Kapımız Kaşlı vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olacaktır" dedi. Kaymakam Murat Öztürk, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ereğli'de tamamlayan Murat Öztürk, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun oldu. Bir süre Maliye Bakanlığı'nda denetmen olarak çalıştıktan sonra 2011 yılında kaymakamlık sınavını kazanarak Tokat'ın Pazar, Konya'nın Kadınhanı ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. Sırası ile Konya Çeltik, Erzurum Köprüköy, Hakkari Çukurca ilçesi kaymakamlıklarında bulunduktan sonra 15 Ocak 2021 tarihinden bu yana Diyarbakır'ın Silvan Kaymakamlığı ve Silvan Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Öztürk, son kararnameyle Kaş'a atandı. Evli ve bir çocuk babası olan Murat Öztürk, İngiltere'de bir yıl da dil eğitimi aldı. FOTOĞRAFLI
Kaymakam Öztürk görevine başladı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- CUMHURBAŞKANLIĞI kararnamesi ile Antalya'nın Kaş ilçesine atanan Kaymakam Murat Öztürk görevine başladı.

Şaban Arda Yazıcı'nın Karabük'ün Safranbolu ilçe kaymakamlığına atanması ile boşalan Kaş Kaymakamlığı'na Diyarbakır'ın Silvan Kaymakamı Murat Öztürk atanmıştı. Murat Öztürk, Kaş'a gelerek yeni görevine başladı. Kaymakam Murat Öztürk, "Bu kutlu günde, Kaş Kaymakamı olarak göreve başlamanın mutluluğu içindeyim. Görev yaptığım her yerde, devletimizin adaletini, şefkatini, büyük bir inanç, kararlılık ve disiplinle göstermeye çalıştım. Aynı kararlılık, inanç ve heyecanla Kaş'taki görevime başlıyorum. Anadolu'nun dört bir yanında görev yaptıktan sonra, nasıl arkamızda güzel hatıralar ve dostluklar bıraktıysak, aynısını Akdeniz'in incisi olan Antalya'nın cennet bahçesi Kaş'ta da arkamızda güzellikler bırakarak ayrılmayı Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Kapımız Kaşlı vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olacaktır" dedi.

Kaymakam Murat Öztürk, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ereğli'de tamamlayan Murat Öztürk, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun oldu. Bir süre Maliye Bakanlığı'nda denetmen olarak çalıştıktan sonra 2011 yılında kaymakamlık sınavını kazanarak Tokat'ın Pazar, Konya'nın Kadınhanı ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. Sırası ile Konya Çeltik, Erzurum Köprüköy, Hakkari Çukurca ilçesi kaymakamlıklarında bulunduktan sonra 15 Ocak 2021 tarihinden bu yana Diyarbakır'ın Silvan Kaymakamlığı ve Silvan Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Öztürk, son kararnameyle Kaş'a atandı. Evli ve bir çocuk babası olan Murat Öztürk, İngiltere'de bir yıl da dil eğitimi aldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.