Kendini 'jandarma' olarak tanıtıp 1,5 milyon TL'lik altın çaldı (2)

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.01.2024 - 08:49, Güncelleme: 17.01.2024 - 08:49
 

Kendini 'jandarma' olarak tanıtıp 1,5 milyon TL'lik altın çaldı (2)

Kendini 'jandarma' olarak tanıtıp 1,5 milyon TL'lik altın çaldı (2)
HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ DONMAK ÜZEREYKEN YAKALANDI Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, telefonda kendisini 'jandarma' olarak tanıtan kişi, evine gittiği Hatice Karaca'nın (70) 1,5 milyon TL değerindeki altınlarını çaldı. Yaşanan olayın ardından çalışma başlatan jandarma, şüphelinin ilçeye bağlı Aşağıkayı köyüne yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan boş bir arazide saklandığını belirledi. Saklandığı yerde donma tehlikesi geçiren şüpheli, jandarma tarafından yakalanırken, ziynet eşyaları da ele geçirildi. Jandarma karakolunda şüphelinin verdiği ifadenin ardından olayla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor. (DHA) Bünyamin KARACAN/ TOSYA (Kastamonu), (DHA)-  
Kendini 'jandarma' olarak tanıtıp 1,5 milyon TL'lik altın çaldı (2)

HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ DONMAK ÜZEREYKEN YAKALANDI
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, telefonda kendisini 'jandarma' olarak tanıtan kişi, evine gittiği Hatice Karaca'nın (70) 1,5 milyon TL değerindeki altınlarını çaldı. Yaşanan olayın ardından çalışma başlatan jandarma, şüphelinin ilçeye bağlı Aşağıkayı köyüne yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan boş bir arazide saklandığını belirledi. Saklandığı yerde donma tehlikesi geçiren şüpheli, jandarma tarafından yakalanırken, ziynet eşyaları da ele geçirildi.
Jandarma karakolunda şüphelinin verdiği ifadenin ardından olayla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Bünyamin KARACAN/ TOSYA (Kastamonu), (DHA)-

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.