Kepez Belediyespor, zirveyi bırakmıyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.12.2021 - 11:33, Güncelleme: 27.12.2021 - 11:33
 

Kepez Belediyespor, zirveyi bırakmıyor

Kepez Belediyespor, zirveyi bırakmıyor
  ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyespor, sahasında karşılaştığı MAKÜ maçını 3-0 alarak zirvedeki yerini korudu. Bölgesel Amatör Ligi'ndeki grubunun birincisi olarak Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'nü (MAKÜ) sahasında ağırlayan Kepez Belediyespor, 3-0'luk skor ile kazandı. Hasan Doğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada seyirci desteğini alan Kepez Belediyespor, maç boyunca oyun üstünlüğünü elinde tuttu. Maç sonunda Kepez Belediyespor, puanını 22'ye çıkardı. OYUN ÜSTÜNLÜĞÜ KEPEZ'DEYDİ Dakika 34'de Ahmet Keleş'in penaltıdan attığı gol ile soyunma odasına 1-0 galip giden Kepez Belediyespor, ikinci yarıda da baskın oynayarak dakika 67'de Ahmet Keleş ve dakika 74'de Rıdvan Gökçe'nin golleriyle skoru 3-0 yapıp 3 puanı cebine koydu. Maçı izleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, takımın sponsoru işadamı Mustafa Yılmaz, meclis üyeleri ve muhtarlar, takımı tebrik etti. FOTOĞRAFLI    
Kepez Belediyespor, zirveyi bırakmıyor

 

ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyespor, sahasında karşılaştığı MAKÜ maçını 3-0 alarak zirvedeki yerini korudu.

Bölgesel Amatör Ligi'ndeki grubunun birincisi olarak Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'nü (MAKÜ) sahasında ağırlayan Kepez Belediyespor, 3-0'luk skor ile kazandı. Hasan Doğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada seyirci desteğini alan Kepez Belediyespor, maç boyunca oyun üstünlüğünü elinde tuttu. Maç sonunda Kepez Belediyespor, puanını 22'ye çıkardı.

OYUN ÜSTÜNLÜĞÜ KEPEZ'DEYDİ

Dakika 34'de Ahmet Keleş'in penaltıdan attığı gol ile soyunma odasına 1-0 galip giden Kepez Belediyespor, ikinci yarıda da baskın oynayarak dakika 67'de Ahmet Keleş ve dakika 74'de Rıdvan Gökçe'nin golleriyle skoru 3-0 yapıp 3 puanı cebine koydu. Maçı izleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, takımın sponsoru işadamı Mustafa Yılmaz, meclis üyeleri ve muhtarlar, takımı tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.