Kestel Köyünde traktörden düşen çiftçi yaralandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.10.2023 - 15:41, Güncelleme: 20.10.2023 - 15:41
 

Kestel Köyünde traktörden düşen çiftçi yaralandı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde tarla sürerken traktörden düşen çiftçi Osman A. (36) yaralamadı.
Kaza bu gün saat 14:00 sıralarında Kestel ovasında meydana geldi. Osman A. hareket halindeki traktörü ile tarla sürerken traktörden düştü. Traktörün üzerinden geçerek ağır yaralanan Osman A. 112 acil çağrı merkezini arayarak yardım istedi. Çiftçi Osman A. üzerinden geçen traktör toprağa gömülü pullukları 400-500 metre ilerde stop ederek durabildi 112 çağırı merkezi tarafından kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kaza yerinde yaralıya ilk müdahalesinden sonra köylülerin de yardımı ile ambulansa taşınıp Bucak Devlet Hastanesine götürüldü. Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Osman A. bacağında ve kaburgalarında kırık olduğu tedavi altına alındığı belirtildi.     
BURDUR’ un Bucak ilçesinde tarla sürerken traktörden düşen çiftçi Osman A. (36) yaralamadı.

Kaza bu gün saat 14:00 sıralarında Kestel ovasında meydana geldi. Osman A. hareket halindeki traktörü ile tarla sürerken traktörden düştü. Traktörün üzerinden geçerek ağır yaralanan Osman A. 112 acil çağrı merkezini arayarak yardım istedi. Çiftçi Osman A. üzerinden geçen traktör toprağa gömülü pullukları 400-500 metre ilerde stop ederek durabildi 112 çağırı merkezi tarafından kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kaza yerinde yaralıya ilk müdahalesinden sonra köylülerin de yardımı ile ambulansa taşınıp Bucak Devlet Hastanesine götürüldü.

Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Osman A. bacağında ve kaburgalarında kırık olduğu tedavi altına alındığı belirtildi.     

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.