Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ile bir araya geldi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.10.2023 - 16:23, Güncelleme: 12.10.2023 - 16:23
 

Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ile bir araya geldi

Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ile bir araya geldi
ANKARA, (DHA)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP milletvekilleri ile bir araya geldi.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde 28'inci dönem CHP milletvekillerini kabul etti. Basına kapalı görüşmede, Genel Sekreter Neslihan Hancıoğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da yer aldı. Toplantının ardından açıklama yapılmadı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ile bir araya geldi

ANKARA, (DHA)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP milletvekilleri ile bir araya geldi. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde 28'inci dönem CHP milletvekillerini kabul etti. Basına kapalı görüşmede, Genel Sekreter Neslihan Hancıoğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da yer aldı. Toplantının ardından açıklama yapılmadı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.