Kışlık çiçekler hazır

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.10.2023 - 11:42, Güncelleme: 11.10.2023 - 11:42
 

Kışlık çiçekler hazır

Burdur Belediyesi yeşil alan düzenlemeleri, peyzaj çalışmalarında kullanmakta olduğu çiçeklerini kendisi üretmeye devam ediyor.
Burdur Belediyesi üreten belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Serasında yetiştirilen çiçekler dikime hazır hale getirildi.   Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Burdur Belediyesi olarak kendi çiçeğimizi üretmeye devam ediyoruz. Öz kaynaklarımız ile ürettiğimiz çiçeklerimizi toprakla buluşturuyor, parklarımızı ve refüj ve kavşaklarımızı rengarenk süslüyoruz. Seramızda kış sezonu için 235 bin çiçek üretimi gerçekleştirdik. Görsel anlamda daha güzel bir Burdur yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.   
Burdur Belediyesi yeşil alan düzenlemeleri, peyzaj çalışmalarında kullanmakta olduğu çiçeklerini kendisi üretmeye devam ediyor.

Burdur Belediyesi üreten belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Serasında yetiştirilen çiçekler dikime hazır hale getirildi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Burdur Belediyesi olarak kendi çiçeğimizi üretmeye devam ediyoruz. Öz kaynaklarımız ile ürettiğimiz çiçeklerimizi toprakla buluşturuyor, parklarımızı ve refüj ve kavşaklarımızı rengarenk süslüyoruz. Seramızda kış sezonu için 235 bin çiçek üretimi gerçekleştirdik. Görsel anlamda daha güzel bir Burdur yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.