Kocaeli'de, yakıt tankında meydana gelen parlama nedeniyle 4 işçi yaralandı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.03.2022 - 01:21, Güncelleme: 25.03.2022 - 09:29
 

Kocaeli'de, yakıt tankında meydana gelen parlama nedeniyle 4 işçi yaralandı

Kocaeli'de, yakıt tankında meydana gelen parlama nedeniyle 4 işçi yaralandı
 KOCAELİ'nin Körfez ilçesinde bulunan Tüpraş rafinerisinde, bir yakıt tankında meydana gelen parlama nedeniyle 4 işçi yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Körfez ilçesi Yarımca bölgesinde bulunan Tüpraş İzmit Rafinerisinde meydana geldi. Rafineri sahası içerisinde Plant-63 diye tabir edilen bölgedeki bir yakıt tankında işçilerin çalışma yaptığı sırada henüz bilinmeyen nedenle parlama meydana geldi. Parlama nedeniyle tank etrafında bulunan işçilerden Coşkun Kızıltaş, Uğur Yarar, İlkay Kocatekin ve Sezgin Karabıyık yaralandı. Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine rafineriye ait sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Parlama nedeniyle çıkan yangın, rafineriye ait itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yaralanan işçiler Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. İşçilerin yaralandığı haberini alan aileleri de hastaneye geldi. Coşkun Kızıltaş’ın tedavisinin yanık ünitesinde devam edeceği öğrenilirken, 3 işçi ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI   
Kocaeli'de, yakıt tankında meydana gelen parlama nedeniyle 4 işçi yaralandı

 KOCAELİ'nin Körfez ilçesinde bulunan Tüpraş rafinerisinde, bir yakıt tankında meydana gelen parlama nedeniyle 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Körfez ilçesi Yarımca bölgesinde bulunan Tüpraş İzmit Rafinerisinde meydana geldi. Rafineri sahası içerisinde Plant-63 diye tabir edilen bölgedeki bir yakıt tankında işçilerin çalışma yaptığı sırada henüz bilinmeyen nedenle parlama meydana geldi. Parlama nedeniyle tank etrafında bulunan işçilerden Coşkun Kızıltaş, Uğur Yarar, İlkay Kocatekin ve Sezgin Karabıyık yaralandı. Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine rafineriye ait sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Parlama nedeniyle çıkan yangın, rafineriye ait itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yaralanan işçiler Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. İşçilerin yaralandığı haberini alan aileleri de hastaneye geldi. Coşkun Kızıltaş’ın tedavisinin yanık ünitesinde devam edeceği öğrenilirken, 3 işçi ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.