Korkutelililer Derneği'nden iftar

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.03.2023 - 11:27, Güncelleme: 31.03.2023 - 11:27
 

Korkutelililer Derneği'nden iftar

Korkutelililer Derneği'nden iftar
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA Korkutelililer Derneği'nin düzenlediği iftar, Antalya ve Korkuteli'de yaşayan dernek üyeleriyle siyasetçileri buluşturdu. Antalya Korkuteliler Derneği, iftar programı düzenledi. Antalya'da bir otelde gerçekleştirilen iftara Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Antalya Korkuteliler Derneği Başkanı Adnan İmirgi, dernek yöneticileri, birçok siyasetçi ve dernek üyeleri katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Antalya Korkuteliler Derneği Başkanı Adnan İmirgi ve yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldık. Tuttuğumuz oruçların ve ettiğimiz duaların kabul olmasını diliyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz hiç eksilmesin" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Korkutelililer Derneği'nden iftar

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA Korkutelililer Derneği'nin düzenlediği iftar, Antalya ve Korkuteli'de yaşayan dernek üyeleriyle siyasetçileri buluşturdu.
Antalya Korkuteliler Derneği, iftar programı düzenledi. Antalya'da bir otelde gerçekleştirilen iftara Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Antalya Korkuteliler Derneği Başkanı Adnan İmirgi, dernek yöneticileri, birçok siyasetçi ve dernek üyeleri katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Antalya Korkuteliler Derneği Başkanı Adnan İmirgi ve yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldık. Tuttuğumuz oruçların ve ettiğimiz duaların kabul olmasını diliyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz hiç eksilmesin" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.