Kütahya'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.06.2023 - 20:52, Güncelleme: 14.06.2023 - 20:52
 

Kütahya'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

Kütahya'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı
Ercan KOLKU/ EMET (Kütahya), (DHA)- KÜTAHYA'nın Emet ilçesinde, karşı yönlerden gelen 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Kaza, saat 15.30 sıralarında Kütahya- Emet karayolu Yağdığın köyü mevkisinde meydana geldi. Hasan Semiz yönetimindeki 43 AD 814 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Hüseyin Dinç yönetimindeki 43 FH 441 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, savrulan araçlardan Hüseyin Dinç’in otomobilinde bulunan Emine Kurt ile Hasan Semiz’in kullandığı araçta bulunan Kezban Semiz yaşamını yitirdi. Kazada, Emet Belediye Meclis üyesi İsmail Hakkı Kurt ile sürücüler Hasan Semiz ve Hüseyin Dinç’in de aralarında bulunduğu 4 kişi, yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi kaza yerinde yapılan 4 yaralı, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından yürütülüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kütahya'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

Ercan KOLKU/ EMET (Kütahya), (DHA)- KÜTAHYA'nın Emet ilçesinde, karşı yönlerden gelen 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 15.30 sıralarında Kütahya- Emet karayolu Yağdığın köyü mevkisinde meydana geldi. Hasan Semiz yönetimindeki 43 AD 814 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Hüseyin Dinç yönetimindeki 43 FH 441 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, savrulan araçlardan Hüseyin Dinç’in otomobilinde bulunan Emine Kurt ile Hasan Semiz’in kullandığı araçta bulunan Kezban Semiz yaşamını yitirdi. Kazada, Emet Belediye Meclis üyesi İsmail Hakkı Kurt ile sürücüler Hasan Semiz ve Hüseyin Dinç’in de aralarında bulunduğu 4 kişi, yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi kaza yerinde yapılan 4 yaralı, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından yürütülüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.