Liseli Cengiz 3 gündür kayıp

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.12.2023 - 13:26, Güncelleme: 14.12.2023 - 13:26
 

Liseli Cengiz 3 gündür kayıp

Liseli Cengiz 3 gündür kayıp
Kasım NARCI/HASSA,(Hatay),(DHA)-HATAY'ın Hassa ilçesinde lise öğrencisi 14 yaşındaki Cengiz Yıldız'dan 3 gündür haber alınamıyor.  Küreci Mahallesi'nde oturan Hassa Şehit Murat Bulkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Cengiz Yıldız, 11 Aralık sabahı okula gitmek için servise bindi. Yıldız, okul çıkışından sonra eve dönmedi. Servisi de kullanmadığı anlaşılan Yıldız için ailesi polise haber verip kayıp başvurusu yaptı. Polis ekiplerinin kayıp genci arama çalışması sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Liseli Cengiz 3 gündür kayıp

Kasım NARCI/HASSA,(Hatay),(DHA)-HATAY'ın Hassa ilçesinde lise öğrencisi 14 yaşındaki Cengiz Yıldız'dan 3 gündür haber alınamıyor. 
Küreci Mahallesi'nde oturan Hassa Şehit Murat Bulkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Cengiz Yıldız, 11 Aralık sabahı okula gitmek için servise bindi. Yıldız, okul çıkışından sonra eve dönmedi. Servisi de kullanmadığı anlaşılan Yıldız için ailesi polise haber verip kayıp başvurusu yaptı. Polis ekiplerinin kayıp genci arama çalışması sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.