Makam aracı TOGG, düğün arabası oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.07.2023 - 16:10, Güncelleme: 01.07.2023 - 16:10
 

Makam aracı TOGG, düğün arabası oldu

Makam aracı TOGG, düğün arabası oldu
Mahir ALAN/MALATYA, (DHA)-TÜRKİYE'nin yerli ve milli otomobili olan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi maam aracı olarak kullanılan TOGG, evlenen bir çift için düğün arabası oldu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı Sedat ve Sümeyye Özdemir çifti, TOGG’u düğün arabası olarak talep etti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan talebi geri çevirmeyerek makam aracı TOGG, süslenerek, Sedat ve Sümeyye Özdemir çiftine düğün arabası olarak hizmet verdi. Mutlu olan ve Başkan Gürkan’a teşekkür eden damat Sedat Özdemir, "Düğün alışverişi yaparken tesadüfen Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ı gördük ve kendisinden TOGG’u rica ettik. Başkanımız bizi kırmadı ve TOGG’u ullanabileceğimizi söyledi. Ayrıca mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı, kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu. FOTOĞRAFLI
Makam aracı TOGG, düğün arabası oldu

Mahir ALAN/MALATYA, (DHA)-TÜRKİYE'nin yerli ve milli otomobili olan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi maam aracı olarak kullanılan TOGG, evlenen bir çift için düğün arabası oldu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı Sedat ve Sümeyye Özdemir çifti, TOGG’u düğün arabası olarak talep etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan talebi geri çevirmeyerek makam aracı TOGG, süslenerek, Sedat ve Sümeyye Özdemir çiftine düğün arabası olarak hizmet verdi.

Mutlu olan ve Başkan Gürkan’a teşekkür eden damat Sedat Özdemir, "Düğün alışverişi yaparken tesadüfen Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ı gördük ve kendisinden TOGG’u rica ettik. Başkanımız bizi kırmadı ve TOGG’u ullanabileceğimizi söyledi. Ayrıca mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı, kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.