MAKÜ Spor liderliğini sürdürdü

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.10.2022 - 10:21, Güncelleme: 10.10.2022 - 11:32
 

MAKÜ Spor liderliğini sürdürdü

MAKÜ Spor liderliğini sürdürdü
 BÖLGESEL Amatör Lig 8'inci Grup'ta mücadele eden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gençlik ve Spor Kulübü ikinci maçını da kazanarak liderliğini devam ettirdi. Ligin ilk haftasında geçen hafta deplasmanda Korkuteli Belediyespor'u 4-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü evindeki ilk maçında konuk ettiği Çatalhüyük Çumra Belediyspor'u 2-1 yenerek puanını 6'ya çıkardı ve liderliğini devam ettirdi. Denizli bölgesinden Cihan Yurdagül, Ahmet Bayır ve Ceyan Balık hakem üçlüsünün yönettiği Burdur Gazi Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Vali Ali Arslantaş, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, MAKÜ Rektörü Prof.Dr. Adem Korkmaz ve yaklaşık 3 bin Burdurlu sporsever izledi. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, ilk yarısı 1-1 biten karşılaşmanın 90'ıncı dakikasında bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrılarak puanını 6'ya çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Maçtan sonra gazetecilere açıklama yapan Kulüp Başkanı Mustafa Kılınç, "Sağ olsunlar bugün Burdurlu sporseverler stadı doldurdu. Valimizi, milletvekilimizi, belediye başkanımızı, baro başkanımızı, STK başkanlarını yanımızda görmek bize ayrı güç verdi. İnşallah haftaya Eskişehir deplasmanından da galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Liderliği inşallah sezon sonuna kadar götürmeyi arzu ediyoruz. Yol şampiyonluğa gidiyor. Burdur bize inansın. Burdur bizi desteklemeye devam etsin. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza çok çok teşekkür ediyorum" dedi. MAKÜ Rektörü Prof.Dr. Adem Korkmaz da "Burdur MAKÜ Spor üniversite takımı olmaktan ziyade bir şehir takımı olma noktasına adım adım ilerliyor. Mavi pembe renkleri ile şehrin eski günlerini hatırladığı, şehirle tamamen bütünleştiği bir takım haline getirme aşamasındayız" diye konuştu. FOTOĞRAFLI  
MAKÜ Spor liderliğini sürdürdü

 BÖLGESEL Amatör Lig 8'inci Grup'ta mücadele eden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gençlik ve Spor Kulübü ikinci maçını da kazanarak liderliğini devam ettirdi.

Ligin ilk haftasında geçen hafta deplasmanda Korkuteli Belediyespor'u 4-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü evindeki ilk maçında konuk ettiği Çatalhüyük Çumra Belediyspor'u 2-1 yenerek puanını 6'ya çıkardı ve liderliğini devam ettirdi.

Denizli bölgesinden Cihan Yurdagül, Ahmet Bayır ve Ceyan Balık hakem üçlüsünün yönettiği Burdur Gazi Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Vali Ali Arslantaş, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, MAKÜ Rektörü Prof.Dr. Adem Korkmaz ve yaklaşık 3 bin Burdurlu sporsever izledi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, ilk yarısı 1-1 biten karşılaşmanın 90'ıncı dakikasında bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrılarak puanını 6'ya çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

Maçtan sonra gazetecilere açıklama yapan Kulüp Başkanı Mustafa Kılınç, "Sağ olsunlar bugün Burdurlu sporseverler stadı doldurdu. Valimizi, milletvekilimizi, belediye başkanımızı, baro başkanımızı, STK başkanlarını yanımızda görmek bize ayrı güç verdi. İnşallah haftaya Eskişehir deplasmanından da galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Liderliği inşallah sezon sonuna kadar götürmeyi arzu ediyoruz. Yol şampiyonluğa gidiyor. Burdur bize inansın. Burdur bizi desteklemeye devam etsin. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

MAKÜ Rektörü Prof.Dr. Adem Korkmaz da "Burdur MAKÜ Spor üniversite takımı olmaktan ziyade bir şehir takımı olma noktasına adım adım ilerliyor. Mavi pembe renkleri ile şehrin eski günlerini hatırladığı, şehirle tamamen bütünleştiği bir takım haline getirme aşamasındayız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.