MAKÜ’lü Öğrenciler Antalya Turizm Fuarında Sektörle Buluştu

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.11.2023 - 08:03, Güncelleme: 01.11.2023 - 09:03
 

MAKÜ’lü Öğrenciler Antalya Turizm Fuarında Sektörle Buluştu

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Yeşilova İsmail Akın Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencileri, sektörel eğitim gezileri kapsamında 5. Antalya Turizm Fuarını ziyaret etti.
Türkiye’nin ve bölgenin sayılı turizm buluşmaları olarak nitelendirilen Antalya Turizm Fuarına düzenlenen teknik gezinin koordinatörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Faruk Gökçe ile Öğr. Gör. Bilal Karasakal yaptı. Teknik geziye Turist Rehberliği, Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Aşçılık Programından elli öğrenci katıldı. Sektörel alanda tam uygulamalı eğitim sistemini uygulayan Yeşilova İsmail Akın Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencileri 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyonelinin yer aldığı fuarda sektördeki son gelişmeleri yakından takip etme ve pazarlama alanında yer alan seyahat acenteleri ile görüşme imkânı buldu. Yeşilova İsmail Akın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mert Gürlek, düzenlenen etkinliğe ilişkin “Öğrencilerimiz için sadece okul içerisinde yer alan otel uygulamaları ile yetinmeyip, sektör buluşmalarını gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin her gün yenilenen turizm sektörünü yakından takip ederek sektörle iç içe olmalarını sağlıyoruz.” dedi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Yeşilova İsmail Akın Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencileri, sektörel eğitim gezileri kapsamında 5. Antalya Turizm Fuarını ziyaret etti.

Türkiye’nin ve bölgenin sayılı turizm buluşmaları olarak nitelendirilen Antalya Turizm Fuarına düzenlenen teknik gezinin koordinatörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Faruk Gökçe ile Öğr. Gör. Bilal Karasakal yaptı. Teknik geziye Turist Rehberliği, Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Aşçılık Programından elli öğrenci katıldı.

Sektörel alanda tam uygulamalı eğitim sistemini uygulayan Yeşilova İsmail Akın Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencileri 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyonelinin yer aldığı fuarda sektördeki son gelişmeleri yakından takip etme ve pazarlama alanında yer alan seyahat acenteleri ile görüşme imkânı buldu.

Yeşilova İsmail Akın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mert Gürlek, düzenlenen etkinliğe ilişkin “Öğrencilerimiz için sadece okul içerisinde yer alan otel uygulamaları ile yetinmeyip, sektör buluşmalarını gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin her gün yenilenen turizm sektörünü yakından takip ederek sektörle iç içe olmalarını sağlıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.