Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem; hasarlı bazı binalar yıkıldı (3)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.02.2023 - 14:01, Güncelleme: 27.02.2023 - 14:01
 

Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem; hasarlı bazı binalar yıkıldı (3)

Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem; hasarlı bazı binalar yıkıldı (3)
BAKAN ÖZER: 22 BİNAMIZ YIKILDI Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya'de saat 12.04'te meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde ilk beliremeleregöre 22 binanin yıkıldığını belirterek, 20 kişinin de hastanelere kadırıldığını, 5 kişinin de enkazlardan kurtarıldığını açıkladı FUAT OKTAY: HASARLI BİNALARDAN UZAK DURUN Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Malatya Yeşilyurt’ta meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Vatandaşlarımızdan hasarlı binalardan uzak durmalarını rica ediyoruz. Ekiplerimiz tarama çalışmalarına devam etmektedir" ifadelerini kullandı. (DHA) FOTOĞRAF
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem; hasarlı bazı binalar yıkıldı (3)

BAKAN ÖZER: 22 BİNAMIZ YIKILDI
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya'de saat 12.04'te meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde ilk beliremeleregöre 22 binanin yıkıldığını belirterek, 20 kişinin de hastanelere kadırıldığını, 5 kişinin de enkazlardan kurtarıldığını açıkladı
FUAT OKTAY: HASARLI BİNALARDAN UZAK DURUN
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Malatya Yeşilyurt’ta meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Vatandaşlarımızdan hasarlı binalardan uzak durmalarını rica ediyoruz. Ekiplerimiz tarama çalışmalarına devam etmektedir" ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAF

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.