Mardin’de dereye düşen 11 yaşındaki Fatma aranıyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.03.2023 - 11:51, Güncelleme: 17.03.2023 - 11:51
 

Mardin’de dereye düşen 11 yaşındaki Fatma aranıyor

Mardin’de dereye düşen 11 yaşındaki Fatma aranıyor
Salih KESKİN/KIZILTEPE (Mardin), (DHA)- MARDİN'’in Kızıltepe ilçesinde dün yağışla debisi yükselen dereye düşen Fatma Sezer’i (11) arama kurtarma çalışması, 2’nci günde de devam ediyor. Olay, dün saat 13.00 Kızıltepe ilçesinin kırsal Çatalca Mahallesi'nde meydana geldi. Fatma Sezer, köprüden geçerken dengesini kaybedip, yağış nedeniyle debisi yükselen Cırcıp Deresi’ne düştü. İhbarla olay yerine AFAD, UMKE, Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve jandarma ekipleri ile Diyarbakır Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekibinden dalgıçlar sevk edildi. Ekipler, Fatma Sezer için arama kurtarma çalışması başlattı. Fatma Sezer’i arama kurtarma çalışmaları 2’nci günde de devam ediyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Mardin’de dereye düşen 11 yaşındaki Fatma aranıyor

Salih KESKİN/KIZILTEPE (Mardin), (DHA)- MARDİN'’in Kızıltepe ilçesinde dün yağışla debisi yükselen dereye düşen Fatma Sezer’i (11) arama kurtarma çalışması, 2’nci günde de devam ediyor.
Olay, dün saat 13.00 Kızıltepe ilçesinin kırsal Çatalca Mahallesi'nde meydana geldi. Fatma Sezer, köprüden geçerken dengesini kaybedip, yağış nedeniyle debisi yükselen Cırcıp Deresi’ne düştü. İhbarla olay yerine AFAD, UMKE, Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve jandarma ekipleri ile Diyarbakır Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekibinden dalgıçlar sevk edildi. Ekipler, Fatma Sezer için arama kurtarma çalışması başlattı. Fatma Sezer’i arama kurtarma çalışmaları 2’nci günde de devam ediyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.