Market çalışanı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.06.2023 - 23:36, Güncelleme: 14.06.2023 - 23:36
 

Market çalışanı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti

Market çalışanı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti
Ali GÖKDAL/KOZAN (Adana), (DHA)- ADANA'nın Kozan ilçesinde bir markette çalışan Ahmet İkbal Açin, su tıkanıklığını düzeltmek için çıktığı iş yerinin damında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.  Olay, saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi Saimbeyli Caddesi'ndeki bir marketin damında meydana geldi. Market çalışanı Ahmet İkbal Açin, sağanak yağış nedeniyle iş yerinin damındaki su tıkanıklığını düzeltmek istedi. İş yerinin damına çıkan Açin, klima motorundaki elektrik kaçağından akıma kapıldı. Açin'in akıma kapılarak yaralandığı gören market çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Açin, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Açin'in cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.  Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Market çalışanı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti

Ali GÖKDAL/KOZAN (Adana), (DHA)- ADANA'nın Kozan ilçesinde bir markette çalışan Ahmet İkbal Açin, su tıkanıklığını düzeltmek için çıktığı iş yerinin damında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. 
Olay, saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi Saimbeyli Caddesi'ndeki bir marketin damında meydana geldi. Market çalışanı Ahmet İkbal Açin, sağanak yağış nedeniyle iş yerinin damındaki su tıkanıklığını düzeltmek istedi. İş yerinin damına çıkan Açin, klima motorundaki elektrik kaçağından akıma kapıldı. Açin'in akıma kapılarak yaralandığı gören market çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Açin, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Açin'in cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. 
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.